رئیس جدید ریاست امور شهدا و معلولین ولایت پروان رسماً معرفی و به کار آغاز نمود

asad_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۵ - ۹:۵۶
mmd

بر اساس حکم مقام عالی ریاست‌ الوزراء امارت اسلامی افغانستان و به پیشنهاد وزارت امور شهدا و معلولین، محترم مولوی نیاز محمد هجرت به حیث رئیس جدید ریاست امور شهدا و معلولین ولایت پروان و محترم مولوی عبدالاحد سعد به حیث آمر در همان ریاست از سوی محترم مولوی محمد موسی صدیقی رئیس امور کارکنان وزارت به کارمندان ریاست مربوطه رسماً معرفی گردیدند.

در مراسمی که به همین منظور در ریاست امور شهدا و معلولین ولایت پروان تدویر یافته بود، در آن محترم مولوی محمد موسی صدیقی رئیس امور کارکنان وزارت، محترم مفتی عبدالاحد مسعود رئیس دعوت و ارشاد، محترم مولوی عنایت الله آمر امور کارکنان ولایت پروان و کارمندان ریاست مربوطه حضور داشتند.

قابل ذکر است که محترم مولوی نیازمحمد هجرت پیش از این به عنوان رئیس امور شهدا و معلولین ولایت لوگر و محترم مولوی عبدالاحد سعد به حیث رئیس امور شهدا و معلولین ولایت پروان انجام وظیفه نموده اند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۰ - ۹:۴۵
Background image

وزارت امور شهداء و معلولین تفاهمنامۀ را به ارزش بیش از (۴۰۰) هزار دالر با مؤسسه خیریه حقوق بشری (SHAO) امضاء نمود

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور خودکفایی خانواده های شهداء و معلولین، تفاهمنامه را به ارزش (۴۱۳) هزار دالر با مؤسسه خیریه حقوق بشری امضاء نمود که بر اساس آن برای (۱۰۵۰) تن از. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۹ - ۹:۳۶
Background image

وزارت امور شهداء و معلولین تفاهمنامۀ را به ارزش بیش از (۷۷) هزار دالر با مؤسسه جهانی رفاه اسلامی امضاء نمود

وزارت امور شهداء و معلولین در راستای حمایت از ایتام، تفاهمنامه را به ارزش مجموعی (۷۷) هزار و (۳۹۸) دالر با مؤسسه جهانی رفاه اسلامی (Islamic Relief World Wide) امضاء نمود، که بر اساس آن. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۹ - ۹:۳۴
Background image

به (۱۲۰) تن از افراد مستحق در ولایت سمنگان کمک های مواد خوراکی توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت سمنگان به هماهنگی ریاست آمادگی با حوادث طبیعی برای (۱۲۰) تن از ایتام و خانم های بیوه کمک های را که شامل مواد خوراکی، البسه زمستانی، وسایل و لوازم خانگی. . .

BACK TO NEWS