وزارت امور شهداء و معلولین تفاهمنامۀ را به ارزش بیش از (۴۰۰) هزار دالر با مؤسسه خیریه حقوق بشری (SHAO) امضاء نمود

asad_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۰ - ۹:۴۵

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور خودکفایی خانواده های شهداء و معلولین، تفاهمنامه را به ارزش (۴۱۳) هزار دالر با مؤسسه خیریه حقوق بشری امضاء نمود که بر اساس آن برای (۱۰۵۰) تن از خانواده های شهداء و معلولین در ولایت کندز در بخش های حرفه خیاطی و گلدوزی، تولید و پروسس لبنیات و مواد غذایی، کشت و زراعت سبزیجات آموزش های مسلکی ارایه گردیده، همچنان پس از نه (۹) ماه آموزش های مسلکی به اشتراک کنندگان برنامه ها، وسایل و امکانات لازم برای شروع کسب و کار در اختیار آنان قرار داده می شود.

افزون بر آن، برای برخی جوانان که از آموزش محروم مانده‌ اند، برنامه‌های سوادآموزی نیز تطبیق خواهد شد تا بتوانند در جامعه نقش فعال ایفا کنند.

این تفاهمنامۀ همکاری میان محترم مولوی ثناء الله فرقانی رئیس ارتباط خارجه، پلان و امور تقنین وزارت و محترم همایون رازمل رئیس مؤسسه خیریه حقوق بشری (SHAO) به امضاء رسید و در هماهنگی با ریاست امور شهداء و معلولین ولایت کندز در مدت نه (۹) ماه تطبیق می گردد.

در برنامه امضای این تفاهمنامه، محترم مولوی ثناءالله فرقانی ضمن مطرح کردن نیازمندی های خانواده‌های شهداء و معلولین با مسئولین مؤسسه، بر تداوم و گسترش کمک‌های بیشتر به این قشر جامعه تأکید کردند

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۶ - ۱۰:۱۵
Background image

ارزیابی فعالیت‌ها و کارکردهای یکسالۀ شماری از رؤسای وزارت امور شهداء و معلولین

به‌ منظور بررسی میزان پیشرفت امور، بهبود کیفیت خدمات و شناسایی چالش‌های موجود، فعالیت‌ها و اجراآت یکسالۀ شماری از رؤسای وزارت امور شهداء و معلولین در حضور محترم الحاج ملا عبدالرزاق آخند. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۶ - ۱۰:۱۰
Background image

امضای تفاهمنامه همکاری میان وزارت امور شهداء و معلولین و بنیاد خیریه قمر

وزارت امور شهداء و معلولین تفاهمنامۀ را به ارزش مجموعی مبلغ (۷) لک و (۳۰) هزار افغانی با بنیاد خیریه قمر امضاء نمود که بر اساس آن برای صد (۱۰۰) تن از بیوه ها و خانم های دارای معلولیت در. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۶ - ۱۰:۶
Background image

توزیع کمک های مواد خوراکی به (۵۰۰) خانواده مستحق در ولایت بامیان

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت بامیان به منظور تأمین نیازهای اولیه زندگی ایتام، به همکاری مؤسسه خیریه (ZFA) برای (۵۰۰) خانواده های ایتام، کمک های را که شامل آرد، روغن، برنج و برخی. . .

BACK TO NEWS