رئیس امور شهدا و معلولین ولایت بامیان به ولسوالی سیغان آن ولایت سفر نمود

asad_admin
شنبه ۱۴۰۴/۱/۳۰ - ۹:۲۳
mmd

محترم علی خان احمدی رئیس امور شهدا و معلولین ولایت بامیان را که مدیر عمومی مالی و اداری آن ریاست همراهی می نمود، طی سفری به ولسوالی سیغان  آن ولایت، با برخی ایتام و معلولین از نزدیک ملاقات نموده، مشکلات و خواست های آنان را استماع کردند و در بخش رسیدگی به مشکلات آنان، وعدۀ همکاری داد.

موصوف همچنان با محترم ملا عبدالکبیر جهادیار  ولسوال ولسوالی سیغان نیز ملاقات نموده و از ایشان خواست تا به ایتام، خانم های بیوه و افراد دارای معلولیت که از جمله قشر نیازمند جامعه محسوب می‌ شوند، توجه و رسیدگی بیشتر نمایند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۲ - ۹:۸
Background image

کارکردها و فعالیت های یکسالۀ ریاست امور شهدا و معلولین ولایت پروان مورد بررسی همه جانبه قرار گرفت

هیئت مؤظف وزارت امور شهدا و معلولین تحت سرپرستی محترم مولوی محمد انور برادر رئیس تفتیش داخلی این وزارت را که محترم محمد یاسین ادیب و محترم علي جان محمدی کارمندان آن ریاست همراهی می نمود. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱ - ۹:۹
Background image

به چهار صد (۴۰۰) تن افراد نیازمند در ولایت لغمان بسته های مواد غذایی توزیع گردید

ریاست امور شهدا و معلولین ولایت لغمان به حمایت مالی یک مؤسسه خیریه برای (۴۰۰) تن ایتام، خانم های بیوه و معلولین کمک های را که شامل شش (۶) قلم مواد غذایی می شد، په گونۀ شفاف و منظم توزیع. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۹ - ۱۴:۴۶
Background image

به (۳۵) تن ایتام و معلولین مستحق در وزارت امور شهدا و معلولین وسایط نقلیه زرنج توزیع گردید

وزارت امور شهدا و معلولین با همکاری یک مؤسسه خیریه، در راستای فراهم نمودن زمینه خودکفایی اقتصادی به ورثۀ شهدا و معلولین، برای (۳۵) تن از افراد معلول و یتیم وسایط نقلیه زرنج توزیع نمود،. . .

BACK TO NEWS