کارکردها و فعالیت های یکسالۀ ریاست امور شهدا و معلولین ولایت پروان مورد بررسی همه جانبه قرار گرفت

asad_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۲ - ۹:۸

هیئت مؤظف وزارت امور شهدا و معلولین تحت سرپرستی محترم مولوی محمد انور برادر رئیس تفتیش داخلی این وزارت را که محترم محمد یاسین ادیب و محترم علي جان محمدی کارمندان آن ریاست همراهی می نمود، بررسی کارکرد ها و فعالیت های انجام شده ریاست امور شهدا و معلولین ولایت پروان را به اتمام رساند.

طی این بررسی، چگونگی مصرف بودجۀ سال مالی ۱۴۰۳، تعقیب سفارشات هیئت قبلی، شفافیت در اجراآت و مشکلات موجود در راستای ارایه خدمات بهتر به ایتام، خانم‌ های بیوه و افراد دارای معلولیت مورد ارزیابی قرار گرفت.

هیئت متذکره نحوۀ خدمات ارائه‌ شده به ورثۀ شهدا و افراد دارای معلولیت، روند تثبیت و ثبت آنان، چگونگی پرداخت مساعدت‌های نقدی ماهانه به آنان و سایر امورات اداری را به‌ صورت همه‌ جانبه مورد تفتیش و بررسی قرار داده و گزارش یافته‌ های خویش را با رهبری وزارت امور شهدا و معلولین شریک خواهد نمود.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۹:۴۹
Background image

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین با برخی از علماء و تاجران آفریقای جنوبی ملاقات کرد

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین امروز در دفتر کاری اش با شماری از علماء و تاجران آفریقای جنوبی ملاقات کرد، در جریان این ملاقات محترم مولوی شاه محمد دوست رئیس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۸:۵۹
Background image

وزارت امور شهداء و معلولین تفاهمنامۀ را به ارزش بیشتر از (۱۰) میلیون افغانی با مؤسسه انکشافی افغان امضاء نمود

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور خودکفایی خانواده های معلولین، تفاهمنامۀ را به ارزش (۱۰) میلیون، (۹۶۳) هزار و (۵۳۳) افغانی با مؤسسه انکشافی افغان (ADA) امضاء نمود، که بر اساس آن برای. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۸:۵۲
Background image

به (۴۰۰) تن از افراد مستحق در ولایت ننگرهار کمک های مواد غذایی توزیع گردید

 ریاست امور شهداء و معلولین ولایت ننگرهار در راستای حمایت از خانواده های ایتام و اطفال معلول با همکاری مؤسسه (HHRD) برای (۴۰۰) تن از ایتام و اطفال معلول کمک های را که شامل آرد، روغن،. . .

BACK TO NEWS