برنامه آموزش های فنی و حرفوی پنج ماهه برای یکصد و سی (۱۳۰) تن از ایتام و معلولین مستحق در مرکز حمایوی ورثۀ شهدا و معلولین آغاز گردید

nasrat_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۰ - ۱۱:۱۳
mmd

برنامه آموزش های فنی و حرفوی در بخش های ترمیم مبایل، یخچال، آیرکندیشن، وسایل برقی منزل، موتر، موترسایکل، جنراتور، کمپیوتر و آموزش حرفۀ خیاطی به حمایت مالی مؤسسۀ خیریه (HHRD) برای شاگردان جدید الشمول سال ۱۴۰۳ آغاز گردید که در آن به تعداد (۱۳۰) تن از ایتام و معلولین در بخش های فوق الذکر آموزش های فنی و حرفوی را فرا خواهند گرفت.

برنامه متذکره که از سوی محترم مولوی کلیم الله افغان رئیس عمومی مالی و اداری وزارت امور شهدا و معلولین با قطع نوار آغاز گردید، در آن محترم قاری شاه محمد دوست رئیس دفتر وزارت، محترم ملا رحمت الله خالد رئیس مرکز حمایوی ورثۀ شهدا و معلولین، محترم انجنیر شاکر الله امین هماهنگ کننده مؤسسۀ خیریه (HHRD)، آمرین و کارمندان ریاست متذکره اشتراک ورزیده بودند.

در این برنامه محترم مولوی کلیم الله افغان ضمن ملاقات با شاگردان آموزش های فنی و حرفوی صحبت نموده گفت: یک جامعه و کشور زمانی به رفاه و پیشرفت می رسد که هر فرد جامعه مسؤلیت های سپرده شدۀ خویش را با اخلاص کامل انجام دهند و در این راستا همۀ ما مسؤلیت های مشابه به عهده داریم تا کشور خود را مشترکاً آباد نمائیم، برای شما فرصت طلایی فراهم شده است و باید از این فرصت استفاده بهینه نمائید.

وی همچنان شاگردان متذکره را تشویق نمود تا با استفاده از فرصت دست یافته احترام اساتید را بجا آورده و در درس های خویش کوشا باشند.

محترم مولوی کلیم الله افغان ضمن اشتراک در این برنامه از تعمیر لیلیه که برای بود و باش شاگردان مناطق دور دست، به شکل اساسی و معیاری آماده گردیده است نیز دیدن بعمل آورد.

در اخیر این برنامه از سوی موسسۀ خیریه  (HHRD)ضمن توزیع مواد خوراکی برای هر یک از شاگردان متذکره مبلغ (۳۵۸۰) افغانی نیز به عنوان مساعدت نقدی داده شد.

تازه خبرونه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۷ - ۱۴:۲۰
Background image

د شهیدانو ورثه وو او معلولینو د پالنې مرکز اړوند د فني او حرفوي زده کړو پر (۱۰۲) تنو زده کوونکو باندې مرستې ووېشل شوې

د شهیدانو ورثه وو او معلولینو د پالنې مرکز له لوري، د (HHRD) مرستندویه مؤسسې په همکارۍ، پر (۱۰۲) تنو د فني او حرفوي زده ‌کړو پر زده کوونکو باندې مرستې ووېشل شوې. په یادو مرستو کې شپږ (۶. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۷ - ۱۰:۹
Background image

په غزني ولایت کې پر یو شمېر یتیمانو باندې زرنج نقليه وسایط ووېشل شول

د غزني ولایت د شهیدانو او معلولینو چارو ریاست، د نصیر خیریه بنسټ په مالي ملاتړ، لسو (۱۰) تنو یتیمانو ته د زرنج نقلیه وسایط ووېشل.

یاد پروګرام د یتیمانو د اقتصادي پیاوړتیا او ځان‌. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۶ - ۹:۶
Background image

د غزني ولایت د شهیدانو او معلولینو چارو ریاست له لوري د (HHRD) مؤسسې فعالیتونه وستایل شول

د غزني ولایت د شهیدانو او معلولینو چارو رئیس محترم ملا عبدالحکیم دانش چې د‌ ټولنیزو خدمتونو مدير محترم نصرت الله پتمن يې ملتيا کوله، په ياد ولایت کې د یتیمانو او معلولیت لرونکو وګړو. . .

BACK TO NEWS