امضای تفاهمنامۀ همکاری میان وزارت امور شهدا و معلولین و مؤسسه بین المللی حمایۀ اطفال

asad_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۹ - ۱۱:۴۲
mmd

وزارت امور شهدا و معلولین به منظور توانمند سازی افراد دارای معلولیت تفاهمنامۀ را به ارزش مجموعی مبلغ (۲۹۱) هزار و (۲۰۸) دالر امریکایی با مؤسسه بین المللی حمایۀ اطفال امضأ نمود.

 تفاهمنامۀ متذکره که میان محترم ملا صدوخان حق شناس رئیس ارتباط خارجه و پلان این وزارت و محترم ارشد محمود ملک رئیس عمومی مؤسسه بین المللی حمایۀ اطفال به امضأ رسید، بر اساس آن در ولایت جوزجان (۱۰۵۶) خانوادهای که دارای کودکان معلول هستند، تحت حمایت قرار می گیرند، در راستای خودکفایی اقتصادی آنان، ابزار و وسایل مورد نیاز خیاطی و گلدوزی فراهم می شود، دوره‌های آموزشی و مهارتی برای کودکان معلول راه اندازی می گردد، ضمن توزیع بسته های مواد غیر خوراکی برای خانواده های متذکره در بخش های مختلف خدمات ارایه خواهند گردید.

قابل ذکر است که پروژۀ متذکره در هماهنگی با ریاست امور شهدا و معلولین ولایت جوزجان در مدت یکسال تطبیق می گردد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۳ - ۹:۵۲
Background image

به (۸۰۰) تن افراد مستحق در ولایت پکتیا کمک های مواد خوراکی‌ توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت پکتیا به همکاری یک بنیاد خیریه به (۸۰۰) تن ایتام، خانم های بیوه و معلولین آن ولایت کمک های را که شامل آرد، برنج، روغن و سایر مواد خوراکی‌ می شد، به‌. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۳ - ۹:۴۶
Background image

وزارت امور شهداء و معلولین تفاهمنامه را با مؤسسه اقتصادی، اجتماعی و ارتقای ظرفیت (ODESC) امضاء نمود

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور آموزش مهارت های مسلکی به ایتام، معلولین و جوانان متضرر، تفاهمنامۀ را به ارزش مجموعی مبلغ (۳۸۰) هزار و (۱۰۰) دالر با مؤسسه خیریه (ODESC) امضاء نمود.

. . .
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۳ - ۹:۴۴
Background image

وزارت امور شهداء و معلولین تفاهمنامۀ را با بنیاد خیریه قمر امضاء نمود

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور رسیدگی به نیازمندی های ایتام، خانم های بیوه و معلولین، تفاهمنامۀ را به ارزش مجموعی یک میلیون، (۲۰۷) هزار و (۵۰۰) افغانی با بنیاد خیریه قمر امضاء نمود. . .

BACK TO NEWS