جلسۀ در ریاست اطلاعات و ارتباط عامۀ وزارت امور شهدا و معلولین به منظور فراهم نمودن وسایل تکنالوژی معلوماتی مورد نیاز سیستم جدید الکترونیکی برگزار گردید

asad_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۹/۲۷ - ۱۲:۵۶
mmd

در جلسۀ که تحت ریاست محترم مولوي باقي بالله فضلی رئیس دیتابیس و معلومات وزارت امور شهدا و معلولین تدویر یافته بود، در آن محترم مولوی سردار محمد حبیب رئیس خدمات اداری، محترم مفتی فیصل خاموش رئیس اطلاعات و ارتباط عامۀ، محترم قاری عبدالباسط منصور آمر تدارکات و کارمندان بخش مربوطه اشتراک ورزیده بودند.

در این جلسه، پیرامون بیست (۲۰) قلم وسایل تکنالوژی معلوماتی که برای سیستم جدید الکترونیکی مرکز و ولایات در سال مالی ۱۴۰۳ نیاز بود، بحث و بررسی صورت گرفت. قرارداد خریداری این وسایل با یک شرکت انجام شده بود که برخی از اجناس مورد نیاز تهیه گردیده، اما هنوز برخی دیگر در دسترس این وزارت قرار نگرفته‌اند.

در این راستا، فیصله گردید که با نمایندگان شرکت متذکره گفتگو صورت گیرد تا اطمینان حاصل شود که وسایل مذکور به موقع در اختیار ریاست دیتابیس و معلومات این وزارت قرار گیرند. همچنان برای تسریع در روند تحویل این وسایل نیز اقدامات لازم صورت گیرند تا از هرگونه تأخیر در فراهم نمودن وسایل متذکره جلوگیری بعمل آید.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۴ - ۹:۳۷
Background image

توزیع کمک های مواد غذایی برای (۳۵۰) تن افراد مستحق در وزارت امور شهداء و معلولین

وزارت امور شهداء و معلولین در ماه مبارک رمضان به منظور حمایت از افراد دارای معلولیت به همکاری یک تجار ملی به (۳۵۰) تن از معلولین کمک های را که شامل آرد، روغن و سایر مواد خوراکی می شد،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۴ - ۹:۳۵
Background image

وزارت امور شهداء و معلولین تفاهمنامۀ را به ارزش بیش از (۳۶) میلیون افغانی با مؤسسه (HHRD) امضاء نمود

وزارت امور شهداء و معلولین در راستای حمایت از ایتام و معلولین تفاهمنامۀ را به ارزش مجموعی مبلغ (۳۶) میلیون و (۵۹) هزار افغانی با مؤسسه بین المللی(HHRD)  امضاء نمود.

تفاهمنامۀ متذکره که. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۳ - ۹:۵۲
Background image

به (۸۰۰) تن افراد مستحق در ولایت پکتیا کمک های مواد خوراکی‌ توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت پکتیا به همکاری یک بنیاد خیریه به (۸۰۰) تن ایتام، خانم های بیوه و معلولین آن ولایت کمک های را که شامل آرد، برنج، روغن و سایر مواد خوراکی‌ می شد، به‌. . .

BACK TO NEWS