جلسۀ اداری به منظور بهبود روند کاری در ریاست امور کارکنان وزارت امور شهدا و معلولین برگزار گردید

asad_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۲۷ - ۹:۱۲

جلسۀ که به همین منظور تحت ریاست محترم مولوی محمد موسی صدیقی رئیس امور کارکنان برگزار گردیده بود، در آن آمرین و کارمندان بخش های مربوطۀ آن ریاست اشتراک ورزیده بودند.

طی این جلسه پیرامون ترتیب طرزالعمل جامع به منظور انسجام و بهبود اجراآت و فعالیت های ریاست امور کارکنان بحث مفصل بعمل آمده، اشتراک‌کنندگان تأکید نمودند که ترتیب چنین طرزالعمل می‌تواند فعالیت ‌های کارمندان را به گونه منظم و مؤثر هدایت نموده و زمینه پیشبرد بهتر وظایف محوله را فراهم سازد.

در این جلسه روی تفویض تصدیق‌نامه‌ها برای فارغان برنامه‌های آموزشی کمپیوتر و زبان انگلیسی، تکمیل اسناد مربوط کارکنان بالمقطع و ترتیب لایحه وظایف بست ‌های که عناوین آن‌ها تغییر یافته است، نیز تبادل نظر صورت گرفت، همچنان موضوع تکمیل پروسۀ استخدام کارمندان (NTA) بر اساس رهنمود وزارت مالیه و تنظیم فورمه‌های مدت خدمت مجاهدین قبل از فتح و اخذ تأییدی آن از کمیتۀ مؤظف نیز مورد بررسی قرار گرفت. در اخیر به کارمندان بخش های مربوطه وظیفه سپرده شد تا تمامی امور ذکر شده را با دقت و هماهنگی لازم پیگیری نمایند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۵ - ۱۰:۳
Background image

در ولایت لوگر به (۱۰۲) تن از افراد مستحق کمک ‌های نقدی توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت لوگر به منظور حمایت اقتصادی از یتیمان و کاهش مشکلات آنان، با همکاری مؤسسه خیریه احساس به (۱۰۲) تن از یتیمان مستحق آن ولایت کمک‌های نقدی توزیع نمودند، که. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۵ - ۹:۵۷
Background image

به تعداد (۵۰۰) تن افراد مستحق در وزارت امور شهداء و معلولین مساعدت دریافت نمود

وزارت امور شهداء و معلولین در راستای حمایت و رسیدگی به نیازمندی های روزمره ایتام، خانم های بیوه ومعلولین در هماهنگی با مؤسسه نداء الخیر، برای (۵۰۰) تن ایتام، خانم های بیوه و معلولین. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۴ - ۱۲:۵۶
Background image

برای (۹۷) تن افراد مستحق در ولایت پکتیا مساعدت های نقدی توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت پکتیا در راستای حمایت اقتصادی خانواده‌های شهداء  با هماهنگی مؤسسه خیریه احساس مبلغ (۷) صد و (۷۶) هزار افغانی را برای (۹۷) تن ایتام مستحق به عنوان مساعدت. . .

BACK TO NEWS