سیستم جدید الکترونیکی به منظور ثبت و بایومتریک ورثۀ شهدا و معلولین در ریاست امور شهدا و معلولین ولایت تخار فعال و به بهره برداری سپرده شد

nasrat_admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۸ - ۱۳:۱۰
mmd

هیئت تخنیکی و مسلکی به سرپرستی محترم الله محمد دوست رئیس دیتابیس و معلومات وزارت امور شهدا و معلولین به منظور ثبت و بایومتریک ورثۀ شهدا و افراد دارای معلولیت، سیستم جدید الکترونیکی را در ولایت تخار  فعال و به بهره برداری سپرد.

در برنامۀ که به همین منظور در مقام آن ولایت دایر گردیده بود، در آن محترم مولوی عبیدالله آخندزاده والی ولایت تخار، محترم الله محمد دوست رئیس دیتابیس و معلومات وزارت امور شهدا و معلولین، محترم مولوي فضل الحق رسا رئیس امور شهدا و معلولین ولایت تخار و برخی از مسؤلین آن ولایت اشتراک ورزیده بودند.

در این برنامه محترم مولوي عبیدالله آخندزاده والی ولایت تخار به هیئت وزارت امور شهدا و معلولین خوش آمدید گفته و پیرامون حقوق ایتام، زنان بیوه و معلولین در بیت المال صحبت همه جانبه نمود.

متعاقباً محترم مولوي فضل الحق رسا رئیس امور شهدا و معلولین ولایت تخار در رابطه به فعال سازی سیستم جدید الکترونیکی ابراز خرسندی نموده افزود: با راه اندازی سیستم جدید الکترونیکی در پروسه تثبیت و راجستر ورثهٔ شهدا و معلولین شفافیت کامل بوجود خواهند آمد.

در این برنامه همچنان محترم الله محمد دوست رئیس دیتابیس و معلومات وزارت امور شهدا و معلولین ‌پیرامون اهمیت سیستم جدید الکترونیکی و همچنین اهداف و پلان های آینده معلومات همه جانبه ارایه نمود.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۰:۵۰
Background image

به (۸۱) تن ایتام مستحق در ناحیۀ هفدهم شهر کابل کمک های مواد غذایی توزیع گردید

وزارت امور شهداء و معلولین در راستای حمایت و رسیدگی به نیازمندی های روزمره ایتام در هماهنگی با مؤسسه امداد نور برای (۸۱) تن ایتام بسته های کمک را که شامل آرد، روغن، برنج، سایر مواد. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۰:۴۶
Background image

برای ده (۱۰) تن از افراد مستحق در ولایت فاریاب ریکشا توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت فاریاب به همکاری مالی مؤسسه خیریه(ZFA) به منظور خودکفایی اقتصادی خانواده های شهداء و افراد دارای معلولیت، برای ده (۱۰) تن از ایتام و معلولین ریکشاهای. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۳ - ۹:۱۷
Background image

رئیس امور شهداء و معلولین پنجشیر به ولسوالی درۀ آن ولایت سفر نمود

محترم قاری عنایت‌ الله مولوی‌زاده رئیس امور شهداء و معلولین ولایت پنجشیر در جریان سفر خویش به ولسوالی دره، ضمن دیدار با محترم محمدعلی حق‌ شناس ولسوال آن ولسوالی، از شماری خانواده‌های نو. . .

BACK TO NEWS