وزارت امور شهدا و معلولین تفاهمنامۀ را به منظور فراهم نمودن فرصت های بهتر زندگی به ایتام، با مؤسسه افغان ها برای حمایت از معارف امضأ نمود

nasrat_admin
شنبه ۱۴۰۳/۶/۱۷ - ۱۵:۵۱
mmd

تفاهمنامۀ متذکره میان محترم ملا صدوخان حق شناس رئیس ارتباط خارجه و پلان وزارت امور شهدا و معلولین و محترم عبدالرحیم نظام مسؤل مؤسسه افغان ها برای حمایت از معارف به امضاء رسید، که بر اساس آن تعمیر یتیم خانۀ حضرت  ابوهریره (رض) واقع در شهر مزار شریف ولایت بلخ بازسازی و از لحاظ امکانات تمویل و تجهیز  می شوند و بدین ترتیب برای (104) تن ایتام امکانات بهتر زندگی فراهم خواهند گردید.

حین امضای این تفاهمنامۀ محترم ملا صدو خان حق شناس از کمک های مؤسسه متذکره اظهار امتنان نموده و از مسؤل مؤسسۀ خواست تا مساعدت های خویش را به ایتام، خانم های بیوه و معلولین در هماهنگی با این وزارت انجام دهند تا باشد مساعدت ها به گونه درست و شفاف در دسترس مستحقین واقعی قرار گیرد.

در عین حال عبدالرحیم نظام نیز پيرامون فعالیت ها و کارکردهای مؤسسه متذکره معلومات ارایه نموده و در راستای فراهم نمودن بیشتر مساعدت ها به این قشر آسیب دیده وعده همکاری نمود.

قابل ذکر است که ارزش مجموعی این پروژه  (۱۲) هزار و (۶۱۴) دالر امریکایی می باشد که در شهر مزارشریف ولایت بلخ تطبیق خواهند گردید.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۰:۵۰
Background image

به (۸۱) تن ایتام مستحق در ناحیۀ هفدهم شهر کابل کمک های مواد غذایی توزیع گردید

وزارت امور شهداء و معلولین در راستای حمایت و رسیدگی به نیازمندی های روزمره ایتام در هماهنگی با مؤسسه امداد نور برای (۸۱) تن ایتام بسته های کمک را که شامل آرد، روغن، برنج، سایر مواد. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۰:۴۶
Background image

برای ده (۱۰) تن از افراد مستحق در ولایت فاریاب ریکشا توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت فاریاب به همکاری مالی مؤسسه خیریه(ZFA) به منظور خودکفایی اقتصادی خانواده های شهداء و افراد دارای معلولیت، برای ده (۱۰) تن از ایتام و معلولین ریکشاهای. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۳ - ۹:۱۷
Background image

رئیس امور شهداء و معلولین پنجشیر به ولسوالی درۀ آن ولایت سفر نمود

محترم قاری عنایت‌ الله مولوی‌زاده رئیس امور شهداء و معلولین ولایت پنجشیر در جریان سفر خویش به ولسوالی دره، ضمن دیدار با محترم محمدعلی حق‌ شناس ولسوال آن ولسوالی، از شماری خانواده‌های نو. . .

BACK TO NEWS