سفر هیئت ریاست امور شهدا و معلولین ولایت بامیان به ولسوالی های ورس و پنجاب

asad_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۲/۳ - ۱۰:۲۰
mmd

هیئت تحت سرپرستی محترم علی خان احمدی رئیس امور شهدا و معلولین ولایت بامیان طی سفری به ولسوالی های ورس و پنجاب آن ولایت با شماری ایتام و افراد دارای معلولیت از نزدیک ملاقات نمودند. مشکلات و خواست های آنان را به گونۀ دقیق استماع و در راستای رسیدگی به مشکلات آنان وعدۀ همکاری همه جانبه نمودند.

محترم علی خان احمدی رئیس امور شهدا و معلولین طی این سفر، با ولسوالان ولسوالی های متذکره نیز ملاقات نموده و از آنان خواست تا با ایتام، خانم های بیوه و معلولین توجه بیشتر داشته باشند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۹ - ۹:۱۸
Background image

جلسۀ شورای رهبری وزارت امور شهدا و معلولین برگزار گردید

جلسۀ شورای رهبری وزارت امور شهدا و معلولین تحت ریاست محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند سرپرست وزیر وزارت امور شهدا و معلولین با اشتراک محترم الحاج ملا عبدالرزاق آخند معین مسلکی و تخنیکی،. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۸ - ۱۵:۳۹
Background image

توزیع بسته های مواد خوراکی برای (۵۰۰) تن ایتام مستحق در ولایت لغمان

ریاست امور شهدا و معلولین ولایت لغمان در راستای حمایت دوامدار از خانواده های ایتام و همچنان بهبود شرایط زندگی آنان، به همکاری و هماهنگی مؤسسه (HHRD) برای (۵۰۰) تن ایتام مستحق کمک های را. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۸ - ۱۵:۳۱
Background image

به ششصد (۶۰۰) خانوادۀ شهدا و معلولین در ولایت هلمند بسته های مواد خوراکی توزیع گردید

ریاست امور شهدا و معلولین ولایت هلمند به هماهنگی یک مؤسسه خیریه، به شمول شهر لشکرگاه در ولسوالی های گرشک، باباجی، نهر سراج، مارجه، نادعلی و ناوه آن ولایت برای (۶۰۰) خانوادۀ شهدا و. . .

BACK TO NEWS