رئیس امور شهداء و معلولین پنجشیر به ولسوالی درۀ آن ولایت سفر نمود

asad_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۳ - ۹:۱۷

محترم قاری عنایت‌ الله مولوی‌زاده رئیس امور شهداء و معلولین ولایت پنجشیر در جریان سفر خویش به ولسوالی دره، ضمن دیدار با محترم محمدعلی حق‌ شناس ولسوال آن ولسوالی، از شماری خانواده‌های نو‌ثبت‌شدهٔ شهداء و افراد دارای معلولیت از نزدیک سروی بعمل آوردند و برای آنان البسهٔ زمستانی توزیع نمودند.

محترم قاری عنایت‌الله مولوی‌زاده در این دیدار به خانواده‌های شهداء و معلولین اطمینان دادند که دروازۀ ریاست امور شهداء و معلولین همواره به روی آنان باز بوده و می‌توانند مشکلات خویش را بخصوص در رابطه با مساعدت‌های نقدی ماهانه با آن ریاست در میان بگذارند.

در همین حال ورثهٔ شهداء و افراد دارای معلولیت از احوال‌گیری و توجه رئیس امور شهداء و معلولین ابراز قدردانی نموده و خواهان تداوم کمک‌های بیشتر گردیدند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۴ - ۹:۳۷
Background image

توزیع کمک های مواد غذایی برای (۳۵۰) تن افراد مستحق در وزارت امور شهداء و معلولین

وزارت امور شهداء و معلولین در ماه مبارک رمضان به منظور حمایت از افراد دارای معلولیت به همکاری یک تجار ملی به (۳۵۰) تن از معلولین کمک های را که شامل آرد، روغن و سایر مواد خوراکی می شد،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۴ - ۹:۳۵
Background image

وزارت امور شهداء و معلولین تفاهمنامۀ را به ارزش بیش از (۳۶) میلیون افغانی با مؤسسه (HHRD) امضاء نمود

وزارت امور شهداء و معلولین در راستای حمایت از ایتام و معلولین تفاهمنامۀ را به ارزش مجموعی مبلغ (۳۶) میلیون و (۵۹) هزار افغانی با مؤسسه بین المللی(HHRD)  امضاء نمود.

تفاهمنامۀ متذکره که. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۳ - ۹:۵۲
Background image

به (۸۰۰) تن افراد مستحق در ولایت پکتیا کمک های مواد خوراکی‌ توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت پکتیا به همکاری یک بنیاد خیریه به (۸۰۰) تن ایتام، خانم های بیوه و معلولین آن ولایت کمک های را که شامل آرد، برنج، روغن و سایر مواد خوراکی‌ می شد، به‌. . .

BACK TO NEWS