جلسه هییت رهبری تدویر گردید

sadiq_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۱/۱۷ - ۸:۵۴
d

جلسه هییت رهبری تدویر گردید

جلسه هییت رهبری وزارت تحت ریاست پوهنمل حمیدالله فاروقی سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین روز دوشنبه، مورخ ۱۶ حمل تدویر یافت.

در ابتدا روسا بخش های مختلف پیرامون اجراآت خویش و فیصله های قبلی جلسه هییت رهبری، معلومات دادند.

در ادامه آقای فاروقی ضمن تاکید به رسیدگی بهتر و موثر به امورات ورثه شهدا و افراد دارای معلولیت، گفت: کسانی که اسناد شأن از کمیته تدقیق و بررسی اسناد تکمیل و همچنان تذکره الکترونیکی اخذ کرده است روند توزیع حقوق آنها هرچه عاجل در مرکز و ولایات شروع شود. کسانی که اسناد شأن باقی مانده پروسه بررسی تسریع گردد تا این پروسه تکمیل گردد.

آقای فاروقی به منظور رسیدگی بهتر به امور مراجعین و کارمندان به بخش های مربوطه هدایت داد تا به مرکز و ولایات صندوق شکایات در دهلیزها نصب گردد تا همه بتوانند شکایات شأن را با وزارت شریک کنند. روند بررسی این شکایات نیز باید بر اساس یک مکانیزم مشخص صورت گیرد تا حق کسی تلف و در زمینه اغماض نشود.

سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین از تمام بخش ها خواستند که فرامین و فیصله های کابینه و ریاست جمهوری را جدی گرفته و به موقع به آن رسیدگی نمایند. او به بخش های مربوطه هدایت سپرد تا در زمینه یک طرزالعمل مشخص ساخته شود و بر اساس آن عمل و پیگیری گردد.

در ادامه آقای فاروقی به منظور اصلاحات بیشتر، جذب و استخدام افراد شایسته و متخصص را در اداره مهم خوانده و تاکید نمود که بر اساس قوانین و مقررات با هماهنگی کمیسیون اصلاحات اداری و خدمات ملکی تمام بست های خالی باید پر شود.

تازه خبرونه

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۷ - ۹:۳۴
Background image

د تخار ولایت د شهیدانو او معلولینو چارو په ریاست کې اداري غونډه ترسره شوه

د تخار ولایت د شهیدانو او معلولینو چارو رئيس محترم قاري عبدالکریم حلیمي په مشرۍ اداري غونډه ترسره شوه، چې په‌ هغې کې‌ د اړوندو برخو کارکوونکو ګډون کړی وو.

په دې غونډه کې محترم مولوي. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۷ - ۹:۳۱
Background image

د پنجشېر ولايت د شهیدانو او معلولینو چارو رئيس پريان ولسوالۍ ته سفر وکړ

د پنجشېر ولايت د شهیدانو او معلولینو چارو رئیس محترم قاري عنایت الله مولوي زاده یتیمانو، کونډو او معلولینو ته د خدمتونو وړاندې کولو له څرنګوالي څخه د ارزونې په موخه، پريان ولسوالۍ ته. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۰:۵۸
Background image

د پکتيکا ولايت د شهيدانو او معلولينو چارو رياست د کارکوونکو لپاره جوړ شوی روزنيز ورکشاپ پای ته ورسيد

د پکتيکا ولايت د شهيدانو او معلولينو چارو رياست له لوري د کارکوونکو لپاره د کاري ظرفيت لوړولو په موخه چې درې ورځنی روزنيز ورکشاپ پيل شوی وو، په برياليتوب سره پای ته ورسید.

په دې روزنيز. . .

BACK TO NEWS