تفاهمنامۀ همکاری میان وزارت امور شهداء و معلولین و کمیتۀ پارالمپیک افغانستان به امضاء رسید

asad_admin
Tue, Aug 11 2026 1:19 PM

وزارت امور شهداء و معلولین تفاهمنامۀ همکاری را به منظور فراهم نمودن خدمات ورزشی به افراد دارای معلولیت با کمیتۀ پارالمپیک افغانستان امضاء نمود.

این تفاهمنامه که میان محترم الحاج ملا عبدالرزاق آخند معین مسلکی و تخنیکی وزارت امور شهداء و معلولین و محترم محمد یوسف افتخار رئیس کمیته پارالمپیک افغانستان به امضاء رسید، در برنامۀ امضای آن محترم مولوی ثناءالله فرقانی رئیس پلان، ارتباط خارجه و امور تقنین این وزارت، محترم حافظ احمدجان ځدران معاون فنی و مسلکی ریاست عمومی تربیت بدنی و ورزش و برخی از مسئولین کمیته پارالمپیک افغانستان حضور داشتند.

محترم الحاج ملا عبدالرزاق آخند معین مسلکی و تخنیکی پيرامون انجام درست مسؤلیت های سپرده شده صحبت مفصل ارایه نموده، ارائه خدمات به یتیمان، خانم های بیوه و افراد دارای معلولیت را از مسئولیت‌های اساسی وزارت امور شهداء و معلولین دانسته و تأکید نمود که این وزارت تلاش می‌کند زمینه‌های بهتر ارایه خدمات را برای بهبود وضعیت زندگی این قشر جامعه فراهم سازد.

محترم معین صاحب فراهم‌سازی ورزش مورد علاقه افراد دارای معلولیت را گامی مهم در راستای حمایت از آنان دانسته و بر همکاری همه‌جانبه وزارت در این زمینه تأکید کردند.

در ادامه، محترم مولوی ثناءالله فرقانی رئیس پلان، ارتباط خارجه و امور تقنین ضمن ارائه معلومات در مورد خدمات وزارت امور شهداء و معلولین، ورزش را یکی از نیازهای مهم افراد دارای معلولیت عنوان کردند.

موصوف افزود که وزارت امور شهداء و معلولین، افراد دارای معلولیت را با در نظر گرفتن توانایی‌ها و علاقه‌مندی‌های ورزشی‌شان به کمیته پارالمپیک معرفی خواهد کرد تا برای آنان زمینه اشتراک در رشته‌ های ورزشی مناسب فراهم شود.

همچنان محترم حافظ احمدجان ځدران معاون فنی و مسلکی ریاست عمومی تربیت بدنی و ورزش، خدمات وزارت امور شهداء و معلولین برای ایتام، خانم های بیوه  و افراد دارای معلولیت را ستود و از همکاری همه‌ جانبه کمیته پارالمپیک افغانستان در زمینه فراهم‌سازی خدمات ورزشی برای افراد دارای معلولیت اطمینان دادند.

Latest news

Tue, Jul 06 2021 2:27 PM
Background image

An awareness program was held about law of prohibiting harassment of women and children

 

On Tuesday July 6, 2021 Professor Hamidullah Farooqi the Acting Minister of MMD attended at awareness program about law of prohibiting harassment of Women and Children, which was. . .

Thu, Jul 01 2021 10:53 AM
Background image

The starting of distribution land to the families of security & defense martyrs

The MMD sincerely thanks from the President of the Islamic Republic of Afghanistan on distributing 10,000 land grad to the families of Security and Defense martyrs.

BACK TO NEWS