دیدار وزیر امور شهدا و معلولین با مسوولان در ننگرهار

sadiq_admin
Wed, Feb 10 2021 9:01 AM
dd

دیدار وزیر امور شهدا و معلولین با مسوولان در ننگرهار

وزیر امور شهدا و معلولین در جریان سفرهای ولایتی، با مقامات ولایت ننگرهار دیدار نموده و روی ارایه خدمات به ورثه شهدا و معلولین بحث کردند.

پوهنمل حمیدالله فاروقی وزیر امور شهدا و معلولین همراه با معاون ولایت ننگرهار، مشاور رییس جمهور در امور معلولیت و هیئت همراه شان امروز با مستوفی ولایت، رییس شهرسازی، رییس اراضی، نماینده شاروالی و آمر امور شهدا و معلولین ولایت ننگرهار دیدار و تدویر جلسه نمودند.

در این دیدار آقای فاروقی روی مسایل همچون بانکی سازی، اعمار شهرک ها و مرکز آسایش‌گاه برای ورثه شهدا و افراد دارای معلولیت در این ولایت صحبت نموده افزوند، با نیازمندهای مبرمی که این قشر به آسایشگاه و سرپناه دارند که در تلاش مهیا ساختن له این قشر هستم تا به حقوق اساسی و اجتماعی خویش نایل آیند.

آقای فاروقی از گشایش و خدمات آسایشگاه مرکز یاد آوری نمود و همچنان از تفاهم نامه که با شاروالی کابل و وزارت شهرسازی و اراضی برای تهیه سرپناه به ورثه شهدا و افراد دارای معلولیت امضا شده است یاد آور شدند.

در ادامه نماینده شاروالی، رئیس شهرسازی، رییس اراضی و مستوفی ولایت در زمینه صحبت نمودند و از اقدامات و پلان های که در زمینه انجام شده است یاد آور شدند که کار روی این مسایل جریان دارد و با همآهنگی آمریت امور شهدا و معلولین این ولایت نهایی میشود.

 

Latest news

Tue, Jul 06 2021 2:27 PM
Background image

An awareness program was held about law of prohibiting harassment of women and children

 

On Tuesday July 6, 2021 Professor Hamidullah Farooqi the Acting Minister of MMD attended at awareness program about law of prohibiting harassment of Women and Children, which was. . .

Thu, Jul 01 2021 10:53 AM
Background image

The starting of distribution land to the families of security & defense martyrs

The MMD sincerely thanks from the President of the Islamic Republic of Afghanistan on distributing 10,000 land grad to the families of Security and Defense martyrs.

BACK TO NEWS