به (۲۵۰) خانوادۀ مستحق در وزارت امور شهداء و معلولین کمک های مواد خوراکی‌ توزیع گردید

asad_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۹:۳۲
mmd

وزارت امور شهداء و معلولین به همکاری مؤسسه خیریه (IHH) به (۲۵۰) خانوادۀ شهداء و افراد دارای معلولیت کمک های را که شامل آرد، روغن و برخی مواد خوراکی دیگر می شد، به گونۀ شفاف و منظم توزیع نمودند.

مساعدت های متذکره در حضور محترم ملا مطیع الله ابوالمختار آمر نظارت از تطبیق پروژهای وزارت، محترم صفی الله سدید آمر تنظیم خدمات اجتماعی و مسؤلین مؤسسه متذکره توزیع گردید.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۱۰:۳۴
Background image

رئیس امور شهداء و معلولین ولایت تخار از مرکز توانبخشی و آموزش های مقدماتی مؤسسه انکشافی افغان بازدید بعمل آورد

رئیس امور شهداء و معلولین ولایت تخار از روند تدریس و امکانات آموزشی یک مرکز آموزشی تحت حمایت مؤسسه انکشافی افغان (ADA) در شهر تالقان نظارت همه‌ جانبه به‌ عمل آورد.

این مرکز به‌ منظور. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۱۰:۳۲
Background image

توزیع کمک های نقدی به (۱۳۹) تن از ایتام مستحق در ولایت پکتیا

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت پکتیا با همکاری مؤسسه خیریه احساس به (۱۳۹) تن از ایتام مستحق مبلغ یک‌ میلیون و (۱۱۲) هزار افغانی را به عنوان کمک های نقدی توزیع کرد که هر یتیم مبلغ (۸۰۰. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۱۰:۳۱
Background image

به منظور خودکفایی اقتصادی برای (۵۰) تن از خانم های بیوه در ولایت بامیان کمک توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت بامیان به منظور تقویت خودکفایی اقتصادی خانواده‌های شهداء، با همکاری مؤسسه مطالعات ستراتژیک افغانستان (ASPSO)، برای (۵۰) تن از خانم‌های بیوه در مجموع (۵۵. . .

BACK TO NEWS