توزیع کمک‌ها به (۲۵۰) تن از ایتام مستحق در ولایت کنر

asad_admin
پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۴۰
mmd

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت کنر به منظور حمایت اقتصادی خانواده های ایتام و رسیدگی به نیازمندی های روزمره آنان، با هماهنگی مؤسسه خیریه (HHRD) برای (۲۵۰) تن از ایتام مستحق در ولسوالی شیگل آن ولایت کمک‌های مواد خوراکی توزیع کردند.

این کمک‌ها که شامل آرد، برنج، روغن و برخی از مواد غذایی ضروری بود، به‌گونۀ عادلانه میان ایتام مستحق توزیع گردید.

در جریان توزیع کمک‌ها، محترم الحاج مفتی عبیدالله حقانی رئیس امور شهداء و معلولین ولایت کنر از کمک‌های مؤسسه خیریه متذکره ابراز قدردانی نمودند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۹ - ۱۱:۱۴
Background image

حکم عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه الله تعالی در بارۀ ادای نماز با جماعت و آراسته نمودن سیرت و صورت مطابق شریعت اسلامی به کارمندان وزارت امور شهداء و معلولین ابلاغ گردید

حکم عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه الله تعالی در مورد آراسته نمودن سیرت و صورت مطابق شریعت اسلامی و ادای نماز با جماعت از سوی محترم مفتی عبدالاحد مسعود رئیس دعوت و ارشاد امروز بعد از ادای. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۱۴:۵۶
Background image

وزارت امور شهداء و معلولین تفاهمنامۀ را با مؤسسه ارایه خدمات بشر دوستانه صحی در حالات اضطراری (HHERO) امضاء نمود

وزارت امور شهداء و معلولین در راستای خودکفایی اقتصادی ایتام و  خانم های بیوه، تفاهمنامه را به ارزش مجموعی (۱۸۲) هزار و (۹۷۰) دالر با مؤسسه ارایه خدمات بشر دوستانه صحی در حالات اضطراری (. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۱۴:۵۵
Background image

توزیع کمک ها به (۴۰۰) خانوادۀ مستحق در ولایت بامیان

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت بامیان به همکاری یک مؤسسه خیریه به (۴۰۰) خانوادۀ ایتام، خانم های بیوه و افراد دارای معلولیت کمک های را که شامل برنج می شد، به گونۀ شفاف و منظم توزیع. . .

BACK TO NEWS