آمر جدید توحید و تحلیل گزارشات در ریاست پلان و ارتباط خارجۀ وزارت امور شهدا و معلولین معرفی گردید

asad_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۲۷ - ۹:۱۰
mmd

بر اساس لزوم دید رهبری وزارت امور شهدا و معلولین محترم خان افضل به عنوان آمر جدید توحید و تحلیل گزارشات در ریاست پلان و ارتباط خارجه از سوی محترم مولوی محمد موسی صدیقی رئیس امور کارکنان به کارمندان ریاست مربوطه معرفی و رسماً به کار آغاز نمود.

در مراسم معرفی آمر جدید، محترم مولوی محمد موسی صدیقی رئیس امور کارکنان، محترم ملا صدوخان حق شناس رئيس ارتباط خارجه و پلان، آمرین و کارمندان آن ریاست حضور داشتند.

محترم مولوی محمد موسی صدیقی در مراسم معرفی آمر جدید صحبت نموده افزود: تغییر و تبدیلی کارکنان بر اساس لزوم دید رهبری وزارت، تشخیص نیازمندی ها، افزایش حجم کاری، دانش مسلکی و مفید واقع شدن در همان بخش صورت می گیرد، تا از دانش مسلکی افراد متذکره استفاده درست شود و اهداف مطلوب اداره مربوطه به موقع بدست بیاید.

رئیس امور کارکنان با اشاره به فراهم بودن امکانات و منابع لازم برای کارمندان تأکید نمود که باید از این فرصت‌ها به شیوه درست و مسؤلانه استفاده صورت گیرد، موصوف از کارمندان خواست تا از ضایع نمودن وقت خود داری ورزیده، در اجرای وظایف سپرده‌شده به صورت مسلکی عمل نمایند و در جهت ارتقای دانش و مهارت‌های خویش همواره تلاش بورزند، تا در انجام امور اداری بهتر بدرخشند.

همچنان محترم مولوی محمد موسی صدیقی ضمن آرزوی موفقیت به آمر جدید، به کارمندان توصیه نمود تا در راستای پیشبرد امور، با وی همکاری و هماهنگی لازم داشته باشند.

قابل ذکر است که محترم خان افضل پیش از این به عنوان آمر امور شهدا و معلولین در ولایت پروان ایفای وظیفه می نمود.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۵ - ۹:۲۲
Background image

آمر جدید در ریاست امور شهداء و معلولین ولایت بامیان معرفی گردید

به اساس حکم و لزوم دید مقام وزارت امور شهداء و معلولین محترم مولوی عبدالاحد مسرور به‌ عنوان آمر جدید امور شهداء و معلولین ولایت بامیان به کارمندان معرفی و به کار آغاز نمود.

در این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۵ - ۹:۱۵
Background image

به شماری از افراد مستحق در ولایت بغلان مساعدت های نقدی توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت بغلان در راستای حمایت از خانواده های شهداء و افراد دارای معلولیت، مساعدت های نقدی را به شماری از ایتام، خانم های بیوه و معلولین توزیع نمودند.

حین توزیع. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱ - ۱۰:۶
Background image

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین به ولایت کنر سفر نمود

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین در جریان سفر خویش به ولایت کنر از تعمیر جدید اداری که برای ریاست امور شهداء و معلولین آن ولایت اختصاص یافته است، بازدید کرد.

در. . .

BACK TO NEWS