هماهنگی‌ها و همکاری‌های مشترک بین وزارت و پروژه‌ی کمک تقویت و افزایش پیدا می‌کند

farahmand_admin
پنجشنبه ۱۴۰۰/۵/۷ - ۱۱:۲۷
هماهنگی

شنبه، 12سرطان، 1400

بانو صبری اندر معاون برنامه‌ها و هماهنگی وزارت امور شهدا و معلولین با آقای زارکو دراکنیچ رئیس پروژه‌ی کمک دیدار و در باره‌ی تقویت هماهنگی‌ها و همکاری‌های مشترک صحبت و تبادل نظر صورت گرفت.

در این دیدار، ضمن تأکید بر تقویت هماهنگی‌ها در بخش‌های مختلف و برنامه‌هایی که به همکاری پروژه‌ی کمک عملی می‌گردد، در باره‌ی استخدام 5 مشاور تخنیکی که قرار است به حمایت این پروژه و در بخش‌های مختلف وزارت امور شهدا و معلولین صورت گیرد، توافق گردید.

 

همچنین در این دیدار، رئیس پروژه‌ی کمک بر تدویر برنامه‌های ارتقای ظرفیت برای کارمندان وزارت امور شهدا و معلولین و مخصوصا در بخش‌های آگاهی عامه و نظارت و ارزیابی، تعهد سپرد.

طرفین در این نشست، بر نظارت از اجرای فعالیت‌های این پروژه در سطح مرکز و ولایات صحبت نموده و بر هماهنگی‌های بیشتر در این خصوص تأکید نمودند.

همچنین، در این نشست در باره‌ی سیستم دیتابیس پروژه‌ی کمک صحبت صورت گرفته و در مورد چگونگی به کارگیری آن سیستم، پس از انتقال و تحویل‌گیری توسط وزارت امور شهدا و معلولین بحث صورت گرفت.

به همین ترتیب، در نشست متذکره بر اجرای سفرهای ولایتی به منظور تدویر برنامه‌های آگاهی عامه و نظارت از اجرای برنامه‌ها در آمریت‌های ولایتی تأکید شد که آمادگی‌های تخنیکی در این خصوص از سوی بخش‌های مربوطه اتخاذ گردیده است.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۷ - ۹:۳۲
Background image

سفر رئیس امور شهداء و معلولین ولایت پنجشیر به ولسوالی پریان

محترم قاری عنایت الله مولوی زاده رئیس امور شهداء ومعلولین پنجشیر به ولسوالی پریان آن ولایت سفر نموده و از کارکردها و اجراآت مدیریت امور شهداء و معلولین بررسی همه جانبه بعمل آوردند.

رئی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۰:۵۰
Background image

به (۸۱) تن ایتام مستحق در ناحیۀ هفدهم شهر کابل کمک های مواد غذایی توزیع گردید

وزارت امور شهداء و معلولین در راستای حمایت و رسیدگی به نیازمندی های روزمره ایتام در هماهنگی با مؤسسه امداد نور برای (۸۱) تن ایتام بسته های کمک را که شامل آرد، روغن، برنج، سایر مواد. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۰:۴۶
Background image

برای ده (۱۰) تن از افراد مستحق در ولایت فاریاب ریکشا توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت فاریاب به همکاری مالی مؤسسه خیریه(ZFA) به منظور خودکفایی اقتصادی خانواده های شهداء و افراد دارای معلولیت، برای ده (۱۰) تن از ایتام و معلولین ریکشاهای. . .

BACK TO NEWS