همراه با ۱۵ فامیل متضرر از جنگ در ولایت ننگرها مساعدت صورت گرفت

mmd_admin
Wed, Jan 01 2020 9:45 AM
عکس

همراه با ۱۵ فامیل متضرر از جنگ در ولایت ننگرها مساعدت صورت گرفت

وزارت دولت در امور شهدا و معلولین به همکاری مالی موسسه(COMAC) برای ۱۵ فامیل متضرر از جنگ های اخیر در ولایت ننگرهار، هشت راَس گاو، سه راَس گوسفند و همراه با چهار فامیل دیگر سولر و وسایل خیاطی کمک نمود که این روند با حضور داشت آمر امور شهدا و معلولین این ولایت و نماینده موسسه (COMAC)؛ صورت گرفت.
هدف از کمک این وسایل و مواشی، خود کفایی و بلند بردن سطح اقتصاد فامیل های آسیب دیده از جنگ که یا معلول شده اند و یاهم اعضای فامیل شان شهید شده است می‌باشد.
سلسله کمک های وزارت دولت در امور شهداء و معلولین، همه روزه در مرکز و ولایات جریان دارد.

 

Latest news

Tue, Aug 10 2021 9:16 AM
Background image

شهدا و ناگرانلر نینگ سرپرست وزیری  وزارت  مالی واداری ریاست لوازیمنی  تعیین‌له‌دی

پوهنمل حمیدالله فاروقی شهدا و ناگرانلر نینگ سرپرست وزیری،ملی شورا نینگ اعضالری،جمهوری ریاست وکیلی، وزارت ایشچیلری و باشقه‌لر ضیاالحق فضلی‌نی مالی واداری سرپرست  ریاست لوازیمیگه  تعین‌له. . .

Wed, Aug 04 2021 10:01 AM
Background image

سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین از شعبات و دفاتر کاری وزارت دیدن نمود

شهدا و ناگرانلر نینگ سرپرست وزیری وزارت ایشچیلری بیلن اوچرشدی.

     پوهنمل حمیدالله فاروقی شهدا و ناگرانلر نینگ سرپرست وزیری وزارت نینگ ایشچیلری بیلن اوچرشیب اولرنینگ قیینچیلیک و. . .

Mon, Aug 02 2021 1:49 PM
Background image

شهدا و ناگرانلر نینگ سرپرست وزیری خانم سیما غنی دولت‌میز نینگ بیر تحقیقات‌چیسی بیلن اوچرشدی

پوهنمل حمیدالله فاروقی شهدا و ناگرانلر نینگ سرپرست وزیری خانم سیما غنی افغانستان تحقیقات‌چیسی بیلن اوچرشیب شهیدلر ورثه سی و ناگرانلر تورمیش طرزینی حقیده تولیق بحث لشدی.

فاروقی جنابلری. . .

BACK TO NEWS