عدم دسترسی فزیکی به تاسیسات عامه المنفعه از مشکلات عمده ورثه شهدا و اشخاص دارای معلولیت می‌باشد

sadiq_admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۱۷ - ۹:۱۵
s

عدم دسترسی فزیکی به تاسیسات عامه المنفعه از مشکلات عمده ورثه شهدا و اشخاص دارای معلولیت می‌باشد

وزیر دولت در امور شهدا و معلولین با وزیر شهرسازی و اراضی دیدن نمود.

لعل الدین آریوبی وزیر دولت در امور شهدا و معلولین در رابطه به مشکلات مسکن و ایجاد سهولت های فزیکی با محمود کرزی وزیر شهرسازی و اراضی ملاقات به عمل آوردند.

ابتدا لعل الدین آریوبی وزیر دولت در امور شهدا و معلولین در رابطه به استراتژی ملی معلولین، پلان عمل و نقش وزارت شهر سازی و اراضی وضاحت داده و گفتند، مشکلات مسکن و دسترسی فزیکی ورثه شهدا و اشخاص دارای معلولیت و راه حل مناسب برای این موضوع بحث اساسی این استراتژی است. ایشان گفتند، رسیدگی به این مشکلات کار مشترک همه ادارات دولتی به خصوص وزارت شهر سازی و اراضی می‌باشد.

آقای آریوبی خاطر نشان نمود که مطابق قانون ۷ فیصد سهمیه در شهرک های رهایشی و سهولت های اجتماعی برای ورثه شهدا و افراد دارای معلولیت در نظر گرفته شده است، همچنان ورثه شهدا و معلولین نظامی در اولویت سرپناه و تهیه مسکن قرار دارند ولی تا هنوز رسیدگی اساسی به این موضوع صورت نگرفته است وی اضافه نمود که، مطابق تعهد نامه های که با ادارات دولتی و غیر دولتی به امضا رسیده است هر اداره مکلف است تا خدمات معیاری را برای ورثه شهدا و اشخاص دارای معلولیت در عرصه های مختلف انجام دهند.

آقای آریوبی گفت: مطابق استراتژی ملی معلولیت که برای ۱۰ سال آینده برای اشخاص دارای معلولیت از طرف این وزارت تهیه شده است، ساخت و اعمار شهرک ها و سهولت های فزیکی در مکان های عام‌المنفعه از اولویت ها این استراتژی می‌باشد.

متعاقباً محمود کرزی وزیر شهر سازی و اراضی از تعهدات و مسوولیت های شان در قبال ورثه شهدا و اشخاص دارای معلولیت یاد آور شده و گفتند: با برنامه ها و پلان های دراز مدتی که در راستای خدمت رسانی در بخش مسکن و سر پناه با ورثه شهدا و معلولین به خصوص در بخش نظامی داریم، نشست ها و تعهدات با وزارت های دفاع، داخله و ریاست عمومی امنیت ملی صورت گرفته است که از آدرس مشخص آنان که همان وزارت دولت در امور شهدا و معلولین است در قسمت تهیه سرپناه به آنان کار صورت میگیرد که طرح و نظریات در زمینه صورت گرفته است.

آقای کرزی گفت، مطابق سهمیه ۷ فیصدی تهیه مسکن برای ورثه شهدا و اشخاص دارای معلولیت مطابق نقشه که این وزارت ساخته است در نظر گرفته شده است و ما در تلاش هستیم تا محیط زیست اشخاص دارای معلولیت در ساحات مختلف با ادغام سکونت با افراد غیر معلول صورت گیرد تا از تبعیض محیط زیستی آنان جلوگیری شود.

در اخیر تصمیم بر آن شد تا یک کمیته تخنیکی جهت تطبیق پلان عمل بین هردو وزارت ایجاد گردد.

 

تازه خبرونه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۹:۵۴
Background image

د شهیدانو او معلولینو چارو په وزارت کې (۴۵۰) تنو یتیمانو ته د خوراکي توکو مرستې ووېشل شوې

د شهيدانو او معلولينو چارو وزارت د یتیمانو کورنیو د ملاتړ، د هغوی ورځنیو اړتیاوو ته د پر وخت او سمې رسېدنې په موخه، د (HHRD) خیریه مؤسسې سره په همغږۍ پر (۴۵۰) تنو مستحقو یتیمانو باندې. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۴:۲۶
Background image

د شهیدانو او معلولینو چارو وزارت د مالي او اداري چارو عمومي رئیس د ښاروالۍ د عوایدو له رئیس سره وکتل

د شهیدانو او معلولینو چارو وزارت د مالي او اداري چارو عمومي رئیس محترم مولوي کلیم‌الله افغان، د ښاروالۍ د عوایدو له رئیس محترم مفتي شرافت سره لیدنه وکړه. په دې لیدنه کې د مالي او حسابي. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۰:۴۴
Background image

د شهیدانو او معلولینو چارو وزارت او د (HHRD) نړيوالې مؤسسې ترمنځ هوکړه لیک لاسلیک شو

د شهیدانو او معلولینو چارو وزارت د شهیدانو کورنیو او معلولینو د ملاتړ او لاسنیوي په موخه، د (HHRD) خیریه مؤسسې سره د څه باندې یو میلیون او (۳۴۵) زره افغانیو په مجموعي ارزښت د همکارۍ. . .

BACK TO NEWS