معین وزارت امور شهدا و معلولین به مناطق آسیب دیده ناشی از زلزله اخیر، به ولایت کنر سفر نمود

asad_admin
Sun, Sep 07 2025 9:32 AM

هیئت تحت سرپرستی محترم شیخ صاحب عبدالحکیم حقانی معین وزارت امور شهدا و معلولین را که محترم مولوی محمد امین درویش رئیس مالی و حسابی و محترم مولوی ثناء الله فرقانی رئیس تنظیم خدمات اجتماعی همراهی می نمود، به مناطق آسیب دیده ناشی از زلزله اخیر در زون شرق کشور که خسارات سنگین جانی و مالی بر هزاران تن از هموطنان ما وارد کرد و زندگی شمار زیادی از خانواده‌ها را با مشکلات جدی مواجه ساخت، سفر نمود.

محترم شیخ صاحب عبدالحکیم حقانی از خانواده‌های آسیب‌دیده دیدار به عمل آوردند، با آنان ابراز همدردی نمو‌د، مبلغ یک میلیون (۱۰۰۰۰۰۰) افغانی به خانواده‌ های متضرر کمک نمود و علاوه بر آن پنجاه (۵۰) عراده ویلچر نیز میان آسیب‌ دیدگان توزیع گردید.

همچنان محترم شیخ صاحب عبدالحکیم حقانی با محترم مولوی قدرت الله والی ولایت کنر ملاقات نمود. در جریان این ملاقات معاون والی آن ولایت، محترم مفتی عبیدالله حقانی رئیس امور شهدا و معلولین، قوماندان امنیه و برخی مسؤلین حضور داشتند.

معین وزارت امور شهدا و معلولین از والی ولایت کنر خواست تا برای خانواده‌های آسیب‌ دیده از زلزله، برنامه‌ های بنیادی روی‌ دست گیرند، تا به مشکلات آنان به‌ صورت کامل رسیدگی صورت شود.

همچنان محترم شیخ صاحب عبدالحکیم حقانی از تعمیر جدید اختصاص‌ یافته ریاست امور شهدا و معلولین ولایت کنر نیز دیدار به عمل آورد و وضعیت و امکانات آنرا از نزدیک بررسی نمودند.

Latest news

Tue, Aug 10 2021 9:16 AM
Background image

شهدا و ناگرانلر نینگ سرپرست وزیری  وزارت  مالی واداری ریاست لوازیمنی  تعیین‌له‌دی

پوهنمل حمیدالله فاروقی شهدا و ناگرانلر نینگ سرپرست وزیری،ملی شورا نینگ اعضالری،جمهوری ریاست وکیلی، وزارت ایشچیلری و باشقه‌لر ضیاالحق فضلی‌نی مالی واداری سرپرست  ریاست لوازیمیگه  تعین‌له. . .

Wed, Aug 04 2021 10:01 AM
Background image

سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین از شعبات و دفاتر کاری وزارت دیدن نمود

شهدا و ناگرانلر نینگ سرپرست وزیری وزارت ایشچیلری بیلن اوچرشدی.

     پوهنمل حمیدالله فاروقی شهدا و ناگرانلر نینگ سرپرست وزیری وزارت نینگ ایشچیلری بیلن اوچرشیب اولرنینگ قیینچیلیک و. . .

Mon, Aug 02 2021 1:49 PM
Background image

شهدا و ناگرانلر نینگ سرپرست وزیری خانم سیما غنی دولت‌میز نینگ بیر تحقیقات‌چیسی بیلن اوچرشدی

پوهنمل حمیدالله فاروقی شهدا و ناگرانلر نینگ سرپرست وزیری خانم سیما غنی افغانستان تحقیقات‌چیسی بیلن اوچرشیب شهیدلر ورثه سی و ناگرانلر تورمیش طرزینی حقیده تولیق بحث لشدی.

فاروقی جنابلری. . .

BACK TO NEWS