وزارت امور شهداء و معلولین تفاهمنامۀ را با مؤسسه ارایه خدمات بشر دوستانه صحی در حالات اضطراری (HHERO) امضاء نمود
وزارت امور شهداء و معلولین در راستای خودکفایی اقتصادی ایتام و خانم های بیوه، تفاهمنامه را به ارزش مجموعی (۱۸۲) هزار و (۹۷۰) دالر با مؤسسه ارایه خدمات بشر دوستانه صحی در حالات اضطراری (HHERO) امضاء نمودند.
بر اساس این تفاهمنامه برای (۱۵۰) خانواده ایتام در ولسوالی سپین بولدک ولایت کندهار در بخش های مختلف آموزش های مسلکی داده می شود، در اخیر برنامه برای آنان لوازم مورد نیاز فراهم می شود تا آنان بتواند با استفاده از آن وارد بازار کار شده و به خودکفایی اقتصادی برسند.
تفاهمنامه متذکره میان محترم مولوی ثناء الله فرقانی رئيس پلان، ارتباط خارجه و امور تقنین و محترم محمد قسیم توخی رئيس مؤسسه متذکره به امضاء رسید که در هماهنگی با ریاست امور شهداء و معلولین ولایت کندهار در مدت یکسال تطبیق می گردد.
محترم مولوی ثناءالله فرقانی با اشاره به نیازها و مشکلات یتیمان، خانم های بیوه و افراد دارای معلولیت گفت: خدمت به این قشر باعزت جامعه و رسیدگی به موقع و مؤثر به مشکلات آنان، مسئولیت مشترک انسانی همه ما است.
وی از تمامی نهادها و مؤسسات خیریه خواست تا با هماهنگی نزدیک با وزارت امور شهداء و معلولین، همکاری های خود را در زمینه خودکفایی اقتصادی، برنامههای آموزشی و سایر خدمات اجتماعی برای ایتام، خانم های بیوه و افراد دارای معلولیت گسترش دهند تا این قشر بتواند از زندگی مناسب برخوردار شوند.
در همین حال مسئول مؤسسه خیریه متذکره از تلاشهای وزارت امور شهداء و معلولین در زمینه ارائه خدمات به ایتام، خانم های بیوه و افراد دارای معلولیت قدردانی کرده و تعهد سپرد که این مؤسسه همکاریهای همهجانبه خود را با وزارت در زمینه خودکفایی اقتصادی خانواده های ایتام گسترش خواهند
