وزارت امور شهدا و معلولین به منظورحمایت ایتام، تفاهمنامۀ را با مؤسسه خیریه (ZFA) امضأ نمود

asad_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۴ - ۱۴:۲۳
mmd

به اساس این تفاهمنامه به یکهزار(۱۰۰۰) تن ایتام مستحق در ولایات کابل، ننگرهار، کاپیسا، تخار و لوگر در مدت یکسال به ارزش مجموعی (۶۳۷۰۰۰) دالر امریکایی به شکل ربعوار مواد خوراکی و مساعدت های نقدی توزیع می گردد، همچنان برای ایتام متذکره در بخش های صحی و آموزشی نیز خدمات ارایه خواهند گردید.

تفاهمنامۀ متذکره میان محترم ملا صدوخان حق شناس رئیس ارتباط خارجه و پلان وزارت امور شهدا و معلولین و محترم داکتر حمیدالدین یولداش رئیس مؤسسه (ZFA) امضاء گردید که در هماهنگی با ریاست های مربوطۀ این وزارت در مرکز و ولایات تطبیق می گردد.

حین امضای تفاهمنامۀ محترم ملا صدوخان حق شناس از کمک های مؤسسه متذکره ابراز امتنان نموده و از رئیس مؤسسه خواست تا در بخش های مختلف به ایتام و معلولین مساعدت های بیشتر ارایه نمایند، تا باشد از این قشر نیازمند به گونۀ درست حمایت صورت گیرد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۹:۴۹
Background image

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین با برخی از علماء و تاجران آفریقای جنوبی ملاقات کرد

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین امروز در دفتر کاری اش با شماری از علماء و تاجران آفریقای جنوبی ملاقات کرد، در جریان این ملاقات محترم مولوی شاه محمد دوست رئیس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۸:۵۹
Background image

وزارت امور شهداء و معلولین تفاهمنامۀ را به ارزش بیشتر از (۱۰) میلیون افغانی با مؤسسه انکشافی افغان امضاء نمود

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور خودکفایی خانواده های معلولین، تفاهمنامۀ را به ارزش (۱۰) میلیون، (۹۶۳) هزار و (۵۳۳) افغانی با مؤسسه انکشافی افغان (ADA) امضاء نمود، که بر اساس آن برای. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۸:۵۲
Background image

به (۴۰۰) تن از افراد مستحق در ولایت ننگرهار کمک های مواد غذایی توزیع گردید

 ریاست امور شهداء و معلولین ولایت ننگرهار در راستای حمایت از خانواده های ایتام و اطفال معلول با همکاری مؤسسه (HHRD) برای (۴۰۰) تن از ایتام و اطفال معلول کمک های را که شامل آرد، روغن،. . .

BACK TO NEWS