یکهزار (۱۰۰۰) تن ایتام مستحق در وزارت امور شهدا و معلولین مساعدت های زمستانی دریافت نمودند

asad_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۳ - ۱۳:۲
mmd

وزارت امور شهدا و معلولین به منظور حمایت و مصؤنیت ایتام، با هماهنگی مؤسسۀ خیریه إنارة برای افغانستان، به یکهزار (۱۰۰۰) تن ایتام مستحق و اطفال بی بضاعت نواحی و ولسوالی های ولایت کابل، بسته های مواد زمستانی که شامل البسه و کمپل می شد، به گونۀ شفاف و منظم توزیع نمودند.

مساعدت های متذکره در حضور داشت محترم مولوی ثناء الله فرقاني رئیس تنظیم امور خدمات اجتماعی، محترم ملا مطیع الله ابوالمختار آمر نظارت از تطبیق پروژه های انکشافی، محترم حافظ محمد یعقوب عبیده آمر نشرات و محترم اکرام الله صافی مسؤل مؤسسه متذکره توزیع گردید.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۹:۴
Background image

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور تکمیل نمودن دو بست خالی امتحان رقابتی برگزار نمود

ریاست امور کارکنان وزارت امور شهداء و معلولین به‌ منظور تکمیل دو بست خالی، که یکی آن در ریاست امور مالی و حسابی بالمقطع و دیگری بست رسمی در ریاست ارتباط خارجه، پلان و امور تقنین می‌باشد. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۸:۵۹
Background image

فعالیت‌ های ریاست امور کارکنان وزارت شهداء و معلولین مورد تقدیر قرار گرفت

وزارت کار و امور اجتماعی حدود یک ماه پیش، روند ارزیابی فعالیت‌ها و کاکردهای ریاست امور کارکنان وزارت امور شهداء و معلولین را آغاز کرده بود که امروز طی جلسۀ گزارش نهایی این ارزیابی با. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۵ - ۹:۲۲
Background image

آمر جدید در ریاست امور شهداء و معلولین ولایت بامیان معرفی گردید

به اساس حکم و لزوم دید مقام وزارت امور شهداء و معلولین محترم مولوی عبدالاحد مسرور به‌ عنوان آمر جدید امور شهداء و معلولین ولایت بامیان به کارمندان معرفی و به کار آغاز نمود.

در این. . .

BACK TO NEWS