سفر هیئت رياست نظارت و ارزیابی وزارت امور شهداء و معلولین به ولايت پروان

asad_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۱ - ۹:۲۱

هیئت ریاست نظارت و ارزیابی وزارت امور شهداء و معلولین تحت سرپرستی محترم الحاج مولوی نورالحق حقانی رئیس آن ریاست، که در ترکیب آن، محترم سلیم ‌گل شمشاد مدیر عمومی نظارت از تطبیق پلان‌های ولایتی، محترم محمد شفیق شیرزاد عضو مسلکی نظارت و ارزیابی امور تهیه و تدارکات و محترم محمد خیبر شیرزاد عضو مسلکی نظارت و ارزیابی تطبیق پلان‌های ولایتی شامل بودند، از فعالیت‌ها، کارکرد ها و اجراات ریاست امور شهداء و معلولین ولایت پروان ارزیابی همه‌جانبه بعمل آوردند.

در جریان این ارزیابی، چگونگی ارایه خدمات به ایتام، خانم های بیوه و معلولین، روند تثبیت و ثبت آنان، توزیع مساعدت‌های نقدی ماهانه و برخی امور اداری از نزدیک مورد بررسی قرار گرفت.

هیئت متذکره به‌ منظور اطمینان از روند تصفیه (سروی) از ورثۀ شهداء و معلولین در سال مالی جاری، علاوه بر مرکز، به ولسوالی جبل‌ السراج آن ولایت نیز سفر کرد، از نزدیک با شماری از ایتام و معلولین دیدار نموده، مشکلات و خواست های آنان را از نزدیک استماع نمودند.

در اخیر بررسی خلاها و مشکلات موجود در ریاست مربوطه شناسایی و برای رفع آن راهنمایی های لازم به کارمندان ارایه گردید.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۶ - ۹:۱۱
Background image

رئيس جدید ریاست امور شهداء و معلولین ولایت پکتیکا معرفی و به کار آغاز نمود

به اساس حکم مقام عالی ریاست‌ الوزراء امارت اسلامی افغانستان و پیشنهاد رهبری وزارت امور شهداء و معلولین محترم مولوی محمد نبی وهاج به عنوان رئیس جدید ریاست امور شهداء و معلولین ولایت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۵ - ۱۵:۹
Background image

رئیس امور شهداء و معلولین ولایت فاریاب به شماری از ولسوالی‌های آن ولایت سفر کرد

به منظور ارزیابی چگونگی ارائه خدمات به خانواده‌های شهداء و افراد دارای معلولیت و رسیدگی بهتر به مشکلات و خواست ‌های آنان، رئیس امور شهداء و معلولین ولایت فاریاب به ولسوالی‌های قیصار،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۵ - ۱۵:۷
Background image

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت بامیان تفاهمنامۀ همکاری را با انستیتوت علوم صحی باران امضاء نمود

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت بامیان به منظور فراهم ‌سازی زمینه آموزش برای ورثۀ شهداء و افراد دارای معلولیت تفاهمنامۀ را با انستیتوت علوم صحی باران امضاء نمود.

بر اساس این تفاهمنامه. . .

BACK TO NEWS