حکم عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه الله تعالی در بارۀ ادای نماز با جماعت و آراسته نمودن سیرت و صورت مطابق شریعت اسلامی به کارمندان وزارت امور شهداء و معلولین ابلاغ گردید

asad_admin
دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۹ - ۱۱:۱۴

حکم عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه الله تعالی در مورد آراسته نمودن سیرت و صورت مطابق شریعت اسلامی و ادای نماز با جماعت از سوی محترم مفتی عبدالاحد مسعود رئیس دعوت و ارشاد امروز بعد از ادای نماز ظهر به رؤسا، آمرین و کارمندان بخش های مربوطه وزارت امور شهداء و معلولین ابلاغ گردید.

در این حکم آمده است که تمامی کارمندان مکلف ‌اند سیرت و صورت خویش را مطابق احکام شریعت اسلامی آراسته نموده و نماز جماعت را به گونۀ منظم اداء نمایند.

همچنان در حکم تأکید شده است که تمامی کارمندان باید کلاه بر سر داشته باشند و هنگام ادای نماز به بستن عمامه التزام داشته باشند.

در این حکم آمده است که موی سر و ریش تمامی کارمندان باید مطابق احکام شریعت اسلامی باشد. آنعده از کارمندانی که سیرت و صورت ‌شان خلاف شریعت اسلامی باشد، از سوی هیئت تعیین ‌شده مورد تعزیر مناسب قرار خواهند گرفت که از جمله آن، تعطیل معاش، تعطیل وظیفه، تنزیل بست و انفکاک از وظیفه ذکر شده است.

محترم مفتی عبدالاحد مسعود هر بخش حکم عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه ‌الله تعالی را به‌گونه مفصل برای کارمندان تشریح نموده و از آنان خواست تا موارد ذکر شده را به‌ صورت جدی رعایت نمایند، تا سبب خیر، برکت و موفقیت های آنان در دنیا و آخرت گردد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۱۳:۱۹
Background image

تفاهمنامۀ همکاری میان وزارت امور شهداء و معلولین و کمیتۀ پارالمپیک افغانستان به امضاء رسید

وزارت امور شهداء و معلولین تفاهمنامۀ همکاری را به منظور فراهم نمودن خدمات ورزشی به افراد دارای معلولیت با کمیتۀ پارالمپیک افغانستان امضاء نمود.

این تفاهمنامه که میان محترم الحاج ملا. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۱۳:۱۶
Background image

امضای تفاهمنامۀ همکاری میان وزارت امور شهداء و معلولین و مؤسسه خیریه انکشاف افغانستان و کمک های اضطراری امضاء گردید

وزارت امور شهداء و معلولین در راستای حمایت از خانواده های ایتام تفاهمنامه همکاری را به ارزش بیش از (۵۶) هزار دالر با مؤسسه خیریه انکشاف افغانستان و کمک های اضطراری امضاء نمودند که بر. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۹ - ۱۱:۱۴
Background image

حکم عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه الله تعالی در بارۀ ادای نماز با جماعت و آراسته نمودن سیرت و صورت مطابق شریعت اسلامی به کارمندان وزارت امور شهداء و معلولین ابلاغ گردید

حکم عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه الله تعالی در مورد آراسته نمودن سیرت و صورت مطابق شریعت اسلامی و ادای نماز با جماعت از سوی محترم مفتی عبدالاحد مسعود رئیس دعوت و ارشاد امروز بعد از ادای. . .

BACK TO NEWS