جلسۀ اداری در ریاست تفتیش داخلی وزارت امور شهداء و معلولین برگزار گردید

asad_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۷ - ۹:۳۳

به منظور تأمین هماهنگی بیشتر و بهبود ارایه خدمات، جلسۀ تحت ریاست محترم مولوي محمد انور برادر رئیس تفتیش داخلی وزارت امور شهداء و معلولین تدویر یافت که در آن آمرین و کارمندان بخش های مربوطه اشتراک نموده بودند.

طی این جلسه محترم مولوی محمد انور برادر پیرامون بهبود ارایه خدمات، پاسخ‌دادن به‌موقع مکاتیب،  ترتیب گزارش‌های واضح، دادن مشوره‌های مسلکی، برخورد خوب هنگام تفتیش، پابندی به حاضری و رعایت نظم اداری تأکید نمود.

همچنان محترم مولوی امان‌الله جمالی آمر تفتیش امور شهداء و معلولین نیز برای اشتراک‌کنندگان ارشادات دینی بیان کرد.

در اخیر اعضای جلسه نظریات و پیشنهادات خود را مطرح کردند و پس از بحث، تصمیمات لازم گرفته شد و به کارمندان مربوطه هدایت داده شد که آنها را عملی کنند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۶ - ۱۰:۱۵
Background image

ارزیابی فعالیت‌ها و کارکردهای یکسالۀ شماری از رؤسای وزارت امور شهداء و معلولین

به‌ منظور بررسی میزان پیشرفت امور، بهبود کیفیت خدمات و شناسایی چالش‌های موجود، فعالیت‌ها و اجراآت یکسالۀ شماری از رؤسای وزارت امور شهداء و معلولین در حضور محترم الحاج ملا عبدالرزاق آخند. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۶ - ۱۰:۱۰
Background image

امضای تفاهمنامه همکاری میان وزارت امور شهداء و معلولین و بنیاد خیریه قمر

وزارت امور شهداء و معلولین تفاهمنامۀ را به ارزش مجموعی مبلغ (۷) لک و (۳۰) هزار افغانی با بنیاد خیریه قمر امضاء نمود که بر اساس آن برای صد (۱۰۰) تن از بیوه ها و خانم های دارای معلولیت در. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۶ - ۱۰:۶
Background image

توزیع کمک های مواد خوراکی به (۵۰۰) خانواده مستحق در ولایت بامیان

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت بامیان به منظور تأمین نیازهای اولیه زندگی ایتام، به همکاری مؤسسه خیریه (ZFA) برای (۵۰۰) خانواده های ایتام، کمک های را که شامل آرد، روغن، برنج و برخی. . .

BACK TO NEWS