توزیع بسته های کمک رمضانی برای برخی مستحقین در ولایت بامیان

asad_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱/۷ - ۹:۴۳
mmd

بسته های کمک رمضانی که شامل آرد، روغن و برنج می شد، از سوی یک شخص خیرخواه با هماهنگی ریاست امور شهدا و معلولین ولایت بامیان به یازده (۱۱) تن افراد دارای معلولیت به گونۀ شفاف و منظم توزیع گردید.

در جریان توزیع مساعدت ها، نمایندگان ریاست های امور شهدا و معلولین و استخبارات نیز حضور داشتند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۳ - ۹:۵۲
Background image

به (۸۰۰) تن افراد مستحق در ولایت پکتیا کمک های مواد خوراکی‌ توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت پکتیا به همکاری یک بنیاد خیریه به (۸۰۰) تن ایتام، خانم های بیوه و معلولین آن ولایت کمک های را که شامل آرد، برنج، روغن و سایر مواد خوراکی‌ می شد، به‌. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۳ - ۹:۴۶
Background image

وزارت امور شهداء و معلولین تفاهمنامه را با مؤسسه اقتصادی، اجتماعی و ارتقای ظرفیت (ODESC) امضاء نمود

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور آموزش مهارت های مسلکی به ایتام، معلولین و جوانان متضرر، تفاهمنامۀ را به ارزش مجموعی مبلغ (۳۸۰) هزار و (۱۰۰) دالر با مؤسسه خیریه (ODESC) امضاء نمود.

. . .
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۳ - ۹:۴۴
Background image

وزارت امور شهداء و معلولین تفاهمنامۀ را با بنیاد خیریه قمر امضاء نمود

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور رسیدگی به نیازمندی های ایتام، خانم های بیوه و معلولین، تفاهمنامۀ را به ارزش مجموعی یک میلیون، (۲۰۷) هزار و (۵۰۰) افغانی با بنیاد خیریه قمر امضاء نمود. . .

BACK TO NEWS