توزیع بسته های مواد غذایی برای (۱۳۰) تن افراد مستحق در ولایت میدان وردک

asad_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲۳ - ۱۳:۵
mmd

ریاست امور شهدا و معلولین ولایت میدان وردک در هماهنگی با یک مؤسسه خیریه برای (۱۳۰) تن ایتام و اطفال معلول بسته های مواد خوراکی که شامل آرد، روغن و مواد دیگر می شد، به گونۀ شفاف و منظم توزیع نمودند.

توزیع کمک ها در حضور داشت محترم مولوی محمد نذیر ابومحمد رئیس امور شهدا و معلولین ولایت میدان وردک و مسؤلین مؤسسه صورت گرفت.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۳ - ۹:۵۲
Background image

به (۸۰۰) تن افراد مستحق در ولایت پکتیا کمک های مواد خوراکی‌ توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت پکتیا به همکاری یک بنیاد خیریه به (۸۰۰) تن ایتام، خانم های بیوه و معلولین آن ولایت کمک های را که شامل آرد، برنج، روغن و سایر مواد خوراکی‌ می شد، به‌. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۳ - ۹:۴۶
Background image

وزارت امور شهداء و معلولین تفاهمنامه را با مؤسسه اقتصادی، اجتماعی و ارتقای ظرفیت (ODESC) امضاء نمود

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور آموزش مهارت های مسلکی به ایتام، معلولین و جوانان متضرر، تفاهمنامۀ را به ارزش مجموعی مبلغ (۳۸۰) هزار و (۱۰۰) دالر با مؤسسه خیریه (ODESC) امضاء نمود.

. . .
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۳ - ۹:۴۴
Background image

وزارت امور شهداء و معلولین تفاهمنامۀ را با بنیاد خیریه قمر امضاء نمود

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور رسیدگی به نیازمندی های ایتام، خانم های بیوه و معلولین، تفاهمنامۀ را به ارزش مجموعی یک میلیون، (۲۰۷) هزار و (۵۰۰) افغانی با بنیاد خیریه قمر امضاء نمود. . .

BACK TO NEWS