توزیع بسته های عیدی برای (۲۰۰) تن یتیم مستحق در ولایت کاپیسا

asad_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۵:۵۹

ریاست امور شهدا و معلولین ولایت کاپیسا به همکاری مالی مؤسسه (ZFA) برای دوصد (۲۰۰) تن ایتام مستحق آن ولایت بسته های عیدی را به طور منظم توزیع نمودند.

در هنگام توزیع کمک ها، محترم الحاج مولوی گل‌خان گل‌ محمد رئیس امور شهدا و معلولین ولایت کاپیسا از مسؤلین آن مؤسسه ابراز سپاس و قدردانی نموده و بر فراهم‌ نمودن بیشتر مساعدت ها، برای این قشر نیازمند تأکید ورزید.

همچنان آنعده افراد مستحق که کمک‌ها را دریافت نموده بود، ضمن قدردانی از ریاست امور شهدا و معلولین ولایت کاپیسا و مؤسسه خیریه، خواستار ادامه چنین کمک‌ ها در آینده نیز شدند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۰ - ۹:۴۵
Background image

وزارت امور شهداء و معلولین تفاهمنامۀ را به ارزش بیش از (۴۰۰) هزار دالر با مؤسسه خیریه حقوق بشری (SHAO) امضاء نمود

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور خودکفایی خانواده های شهداء و معلولین، تفاهمنامه را به ارزش (۴۱۳) هزار دالر با مؤسسه خیریه حقوق بشری امضاء نمود که بر اساس آن برای (۱۰۵۰) تن از. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۹ - ۹:۳۶
Background image

وزارت امور شهداء و معلولین تفاهمنامۀ را به ارزش بیش از (۷۷) هزار دالر با مؤسسه جهانی رفاه اسلامی امضاء نمود

وزارت امور شهداء و معلولین در راستای حمایت از ایتام، تفاهمنامه را به ارزش مجموعی (۷۷) هزار و (۳۹۸) دالر با مؤسسه جهانی رفاه اسلامی (Islamic Relief World Wide) امضاء نمود، که بر اساس آن. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۹ - ۹:۳۴
Background image

به (۱۲۰) تن از افراد مستحق در ولایت سمنگان کمک های مواد خوراکی توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت سمنگان به هماهنگی ریاست آمادگی با حوادث طبیعی برای (۱۲۰) تن از ایتام و خانم های بیوه کمک های را که شامل مواد خوراکی، البسه زمستانی، وسایل و لوازم خانگی. . .

BACK TO NEWS