تشکیل بورد مشورتی مشترک بین وزارت امور شهدا ومعلولین و مسوولین نهادها و شوراهای اجتماعی ورثه‌ی شهدا و اشخاص دارای معلولیت یکی از ضرورت‌های اساسی است

sadiq_admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۴/۹ - ۱۳:۲۴
d

تشکیل بورد مشورتی مشترک بین وزارت امور شهدا ومعلولین و مسوولین نهادها و شوراهای اجتماعی ورثه‌ی شهدا و اشخاص دارای معلولیت یکی از ضرورت‌های اساسی است

سه‌شنبه، 8 سرطان 1400

پوهنمل حمیدالله فاروقی سرپرست و نامزد وزیر وزارت امور شهدا و معلولین با مسوولین نهادها و شوراهای اجتماعی و اشخاص دارای معلولیت دیدار و در باره‌ی چالش‌ها و مشکلات افراد دارای معلولیت و ورثه‌ی شهدا، با آنها صحبت و تبادل نظر نمودند.

سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین در این دیدار گفت که این وزارت در پی تأمین شفافیت در روندهای کاری، الکترونیکی‌سازی خدمات، بانکی‌سازی پرداخت‌ها و بلند بردن سطح مشارکت اشخاص دارای معلولیت و ورثه‌ی شهدا در عرصه‌های مختلف اجتماعی بوده و در این راستا از هیچ نوع تلاش دریغ نمی‌ورزد.

آقای فاروقی ضمن شنیدن مشکلات، نظریات و پیشنهادات نمایندگان نهادهای متذکره، تشکیل بورد مشورتی مشترک بین وزارت امور شهدا و معلولین و مسوولین نهادها و شوراهای اجتماعی ورثه‌ی شهدا و اشخاص دارای معلولیت را یکی از ضرورت‌های اساسی برای دادخواهی و مشوره‌دهی در امور مربوطه دانست.

همچنین سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین گفت که این وزارت روی طرح تشکیل این بورد مشورتی کار نموده و به زودی در هماهنگی و دریافت نظر مسوولین نهادها و شوراهای اجتماعی ورثه‌ی شهدا و اشخاص دارای معلولیت نهایی خواهد شد.

آقای فاروقی، همکاری نهادها، شوراها و انجمن‌های اجتماعی ورثه‌ی شهدا و اشخاص دارای معلولیت را در اجرای فعالیت‌ها و برنامه‌های استراتیژیک وزارت امور شهدا و معلولین مهم خوانده و بر تقویت همکاری و کاهش فاصله بین وزارت و آن نهادها تأکید نمود.

همچنان، آقای فاروقی، تدوین استراتیژی ملی معلولیت را یکی از اقدامات مهم و اساسی وزارت امور شهدا و معلولین دانسته و افزود که پس از منظوری آن توسط مقام عالی ریاست جمهوری و اجرای آن در 10 سال آینده، مشکلات عمده‌ی فراروی زندگی اشخاص دارای معلولیت حل می‌گردد.

مسوولین نهادهای اشخاص دارای معلولیت نیز که هر کدام نظریات و پیشنهادات خویش را به مقام این وزارت ارایه نمودند، از برنامه‌ها و فعالیت‌های این وزارت برای ایجاد بهبود در روند ارایه خدمات به آنها، استقبال کردند.

همچنین، آنها به مقام و هیئت رهبری وزارت امور شهدا و معلولین وعده‌ی هر نوع همکاری را در راستای تأمین شفافیت، مبارزه با فساد و روند الکترونیکی‌سازی خدمات را دادند.

 

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۹:۴۹
Background image

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین با برخی از علماء و تاجران آفریقای جنوبی ملاقات کرد

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین امروز در دفتر کاری اش با شماری از علماء و تاجران آفریقای جنوبی ملاقات کرد، در جریان این ملاقات محترم مولوی شاه محمد دوست رئیس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۸:۵۹
Background image

وزارت امور شهداء و معلولین تفاهمنامۀ را به ارزش بیشتر از (۱۰) میلیون افغانی با مؤسسه انکشافی افغان امضاء نمود

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور خودکفایی خانواده های معلولین، تفاهمنامۀ را به ارزش (۱۰) میلیون، (۹۶۳) هزار و (۵۳۳) افغانی با مؤسسه انکشافی افغان (ADA) امضاء نمود، که بر اساس آن برای. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۸:۵۲
Background image

به (۴۰۰) تن از افراد مستحق در ولایت ننگرهار کمک های مواد غذایی توزیع گردید

 ریاست امور شهداء و معلولین ولایت ننگرهار در راستای حمایت از خانواده های ایتام و اطفال معلول با همکاری مؤسسه (HHRD) برای (۴۰۰) تن از ایتام و اطفال معلول کمک های را که شامل آرد، روغن،. . .

BACK TO NEWS