تحقیق واقع‌بینانه و علمی در باره ورثه شهدا و اشخاص دارای معلولیت یک ضرورت است

farahmand_admin
شنبه ۱۴۰۰/۵/۹ - ۹:۱۱
تحقیق

یک‌شنبه_ 13 سرطان 1400

بانو صبری اندر معاون برنامه‌ها و هماهنگی وزارت امور شهدا و معلولین با مسوول تحقیق موسسه عملیاتی تشدد جنگی دیدن نموده و در مورد فعالیت‌ها و هماهنگی‌های مشترک صحبت نمود.

مسوول تحقیق موسسه عملیاتی تشدد جنگی از فعالیت‌ها و برنامه‌های این موسسه معلومات داده و یادآور شد که این موسسه در نظر دارد تا در مورد وضعیت اشخاص دارای معلولیت ناشی از جنگ و ماین‌های کناره جاده‌ای در ولایات کابل و بامیان تحقیق نمایند. همچنین بعد از تحقیق، نتیجه بررسی‌های شان را با این وزارت شریک نمایند که چه نیازها وجود دارد و چالش‌های فرا روی اشخاص دارای معلولیت چیست. ایشان علاوه نمود که با ادارات مختلف در زمینه هماهنگی جریان دارد تا این تحقیق را توسعه دهند.

سپس خانم اندر ضمن سپاسگزاری از حضور مسوول موسسه نام‌برده یادآور شدند که این وزارت از هرگونه تحقیق واقع‌بینانه و علمی حمایت می‌نمایند و آن را یک ضرورت جدی می‌دانند. وی علاوه نمود که ورثه شهدا و اشخاص دارای معلولیت دارای چالش‌های زیادی است و وزارت نیز تلاش دارد تا با شناسایی مشکلات آنها، برای رفع آن برنامه ریزی نمایند.

خانم اندر از موسسه عملیاتی تشدد جنگی خواستند که تحقیقات خود را به سایر ولایات نیز گسترش دهند و وزارت با آنها همکار خواهد بود.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۱۰:۳۴
Background image

رئیس امور شهداء و معلولین ولایت تخار از مرکز توانبخشی و آموزش های مقدماتی مؤسسه انکشافی افغان بازدید بعمل آورد

رئیس امور شهداء و معلولین ولایت تخار از روند تدریس و امکانات آموزشی یک مرکز آموزشی تحت حمایت مؤسسه انکشافی افغان (ADA) در شهر تالقان نظارت همه‌ جانبه به‌ عمل آورد.

این مرکز به‌ منظور. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۱۰:۳۲
Background image

توزیع کمک های نقدی به (۱۳۹) تن از ایتام مستحق در ولایت پکتیا

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت پکتیا با همکاری مؤسسه خیریه احساس به (۱۳۹) تن از ایتام مستحق مبلغ یک‌ میلیون و (۱۱۲) هزار افغانی را به عنوان کمک های نقدی توزیع کرد که هر یتیم مبلغ (۸۰۰. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۱۰:۳۱
Background image

به منظور خودکفایی اقتصادی برای (۵۰) تن از خانم های بیوه در ولایت بامیان کمک توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت بامیان به منظور تقویت خودکفایی اقتصادی خانواده‌های شهداء، با همکاری مؤسسه مطالعات ستراتژیک افغانستان (ASPSO)، برای (۵۰) تن از خانم‌های بیوه در مجموع (۵۵. . .

BACK TO NEWS