د ګجر د ځوانانو شورا غړو د شهیدانو او معلولینو چارو له وزیر جلالتمآب لال الدین اریوبي سره وکتل

content_admin
چهارشنبه ۱۳۹۸/۱۰/۴ - ۱۱:۴۹
mmd

 

اعضای شورای جوانان گجر در ملاقات با محترم لعل الدین آریوبی وزیر دولت در امور شهدا و معلولین از کارهای وزارت دولت در امور شهداء و معلولین خصوصا آغاز پروسه بررسی اسناد و وثایق، ایجاد شفافیت، برنامه های اگاهی عامه د مبارزه علیه فساد اداری اظهار خرسندی نموده و خواستار رسیدگی به مشکلات ورثه شهدا و افراد دارای معلولیت قوم گجر و استخدام کادرهای این قوم در ادارات دولتی شدند.
محترم لعل الدین آریوبی ضمن خوش آمدید، جوانان را آینده سازان این کشور خطاب نموده گفت: استخدام کادر های جوان و توانا در ادارات دولتی آغاز شده است و وزارت دولت در امور شهدا و معلولین نیز برای تطبیق طرح اشتغال زایی افراد دارای معلولیت کار میکند.
وزارت دولت در امور شهدا و معلولین همیشه در سدد ایجاد سهولت ها و امکانات برای افراد دارای معلولیت و ورثه شهداء بوده و است.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۸:۵۴
Background image

تفاهمنامۀ همکاری میان وزارت امور شهداء و معلولین و مؤسسه زندگی برای آسایش و ترقی امضاء گردید

وزارت امور شهداء و معلولین در راستای حمایت اقتصادی از خانواده های ایتام، تفاهمنامۀ همکاری را به ارزش مجموعی (۲۴) هزار و (۴۶۵) دالر با مؤسسه زندگی برای آسایش و ترقی(LRD) امضاء کرد که بر. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۴ - ۹:۱۹
Background image

کارکردها و فعالیت های یکسالۀ ریاست امور شهداء و معلولین ولایت کندز مورد بررسی قرار گرفت

به منظور بهبود اجراآت و بررسی از چگونگی ارایه خدمات به موقع و شفاف به خانواده های شهداء و معلولین، هیئت وزارت امور شهداء و معلولین تحت ریاست محترم مولوی محمد انور برادر رئيس تفتیش داخلی. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۳ - ۸:۴۳
Background image

دو تن از آمرین در وزارت امور شهداء ومعلولین به کارمندان معرفی و به کار آغاز نمود

به اساس لزوم‌ دید و حکم مقام محترم وزارت امور شهداء و معلولین، محترم الله ‌محمد دوست به حیث آمر پلان، توحید و تحلیل گزارشات در ریاست ارتباط خارجه، پلان و امور تقنین و همچنان محترم خان. . .

BACK TO NEWS