از کارکردها و فعالیت های ریاست امور شهدا و معلولین ولایت دایکندی بررسی بعمل آمد

asad_admin
شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۹ - ۱۰:۱۵

هیئت مؤظف وزارت امور شهدا و معلولین تحت سرپرستی محترم مولوی محمد انور برادر رئیس تفتیش داخلی این وزارت را که محترم محمد یاسین ادیب و محترم امین الله امینی کارمندان آن ریاست همراهی می نمود، از فعالیت ها و کارکردهای ریاست امور شهدا و معلولین بررسی همه جانبه نمودند.

هدف از این بررسی، چگونگی مصرف بودجه سال مالی ۱۴۰۳، تعقیب سفارشات هیئت قبلی، شفافیت در اجراآت و شناسایی مشکلات در قسمت ارایه خدمات بهتر به ایتام، خانم های بیوه و معلولین می باشد.

همچنان هیئت متذکره چگونگی خدمات ارائه ‌شده به ورثۀ شهدا و افراد دارای معلولیت، روند تثبیت و ثبت آنان، پرداخت مساعدت های نقدی ماهانه به ایتام، خانم های بیوه و معلولین و سایر امورات اداری آن ریاست را به گونه همه‌ جانبه تفتیش و بررسی نموده، قرار است گزارش یافته های خویش را با رهبری وزارت امور شهدا و معلولین شریک نمایند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۵ - ۱۵:۴۹
Background image

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین به ولایت فراه سفر کرد

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین که در حال حاضر در سفر به ولایات غربی کشور به سر می‌برد، پس از دیدار با خانواده های شهدای مجرد و افراد دارای معلولیت در ولایت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۵ - ۹:۱۶
Background image

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین به ولایت نیمروز سفر کرد

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین را که محترم مولوی محمد امین درویش رئیس مالی و حسابی، محترم مفتی عبدالاحد مسعود رئیس دعوت و ارشاد و محترم ملا ابراهیم شاه خلیل. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۸:۵۴
Background image

برنامۀ نیاز سنجی آموزشی برای کارمندان وزارت امور شهداء و معلولین راه اندازی گردید

ریاست امور کارکنان وزارت امور شهداء و معلولین برنامۀ نیاز سنجی آموزشی را با هماهنگی انستیتوت خدمات ملکی به کارمندان این وزارت برگزار نمودند.

در برنامه که به همین منظور در تالار عمومی. . .

BACK TO NEWS