وزارت امور شهدا و معلولین به منظورحمایت ایتام، تفاهمنامۀ را با مؤسسه خیریه (ZFA) امضأ نمود

asad_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۴ - ۱۴:۲۳
mmd

به اساس این تفاهمنامه به یکهزار(۱۰۰۰) تن ایتام مستحق در ولایات کابل، ننگرهار، کاپیسا، تخار و لوگر در مدت یکسال به ارزش مجموعی (۶۳۷۰۰۰) دالر امریکایی به شکل ربعوار مواد خوراکی و مساعدت های نقدی توزیع می گردد، همچنان برای ایتام متذکره در بخش های صحی و آموزشی نیز خدمات ارایه خواهند گردید.

تفاهمنامۀ متذکره میان محترم ملا صدوخان حق شناس رئیس ارتباط خارجه و پلان وزارت امور شهدا و معلولین و محترم داکتر حمیدالدین یولداش رئیس مؤسسه (ZFA) امضاء گردید که در هماهنگی با ریاست های مربوطۀ این وزارت در مرکز و ولایات تطبیق می گردد.

حین امضای تفاهمنامۀ محترم ملا صدوخان حق شناس از کمک های مؤسسه متذکره ابراز امتنان نموده و از رئیس مؤسسه خواست تا در بخش های مختلف به ایتام و معلولین مساعدت های بیشتر ارایه نمایند، تا باشد از این قشر نیازمند به گونۀ درست حمایت صورت گیرد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۰:۲۴
Background image

به منظور خودکفایی اقتصادی افراد دارای معلولیت در ولایت سرپل کمک ها توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت سرپل به منظور خودکفایی اقتصادی افراد دارای معلولیت با همکاری مؤسسه حمایت از اطفال برای (۴۳) خانوادۀ مستحق در ولسوالی های گوسفندی و سانچارک وسایل و مواد. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۰:۱۹
Background image

جلسۀ آفرگشایی به منظور تهیه اجناس مورد نیاز وزارت امور شهداء و معلولین برگزار گردید

جلسۀ به منظور تهیه و تدارک (۴۵) قلم فلتر باب و روغنیات مورد نیاز وسایط نقلیه وزارت امور شهداء و معلولین تحت سرپرستی محترم مولوی محمد امین درویش رئیس امور مالی و حسابی، اعضای هئیت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۰:۱۸
Background image

جلسۀ آفرگشایی در وزارت امور شهداء و معلولین برگزار گردید

جلسۀ آفرگشایی پروژه خریداری و تدارک (۴۶) قلم مواد تنظیفاتی و ابزار و لوازم کار آشپزخانه مورد نیاز وزارت امور شهداء و معلولین که در  آمریت تدارکات این وزارت تدویر یافته بود، در آن اعضای. . .

BACK TO NEWS