جلسۀ اداری به منظور بهبود روند کاری در ریاست امور شهدا و معلولین ولایت تخار برگزار گردید

asad_admin
شنبه ۱۴۰۳/۷/۷ - ۱۰:۳
mmd

به منظور انسجام بهتر امور و ارایه خدمات مؤثر به ورثۀ شهدا و معلولین جلسۀ تحت ریاست محترم مولوی عبدالغفار غفوری رئیس امور شهدا و معلولین ولایت تخار تدویر یافت، که در آن کارمندان بخش های مربوطه آن ریاست اشتراک ورزیده بودند.

در جلسۀ متذکره محترم مولوی عبدالغفار غفوری پیرامون اهداف، پلان ها، مصرف بودجۀ اختصاص یافته به آن ریاست، تثبیت و ثبت نام ایتام، خانم های بیوه و معلولین مطابق طرح وزارت امور شهدا و معلولین و برخی موضوعات مهم دیگر صحبت نموده و از اشتراک کنندگان جلسه خواست تا مسئولیت های محوله خویش  را امانت الهی دانسته و از هر نوع فساد، تخلف، فعالیت های غیرقانونی و سهل انگاری در اجراآت شان اجتناب ورزند.

وی همچنان به مسؤلین بخش مربوطه هدایت داد تا حواله های اجرا شده سال مالی ۱۴۰۳ را به دفاتر م (۴۰) خویش درج نمایند.

همچنان اشتراک کنندگان جلسه نظریات و پیشنهادات شان را مطرح نموده در عین حال رئیس امور شهدا و معلولین ولایت تخار اطمینان دادند که در صورت امکان به آن رسیدگی صورت خواهند گرفت.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۴ - ۱۰:۱۱
Background image

جلسۀ اداری در ریاست امور شهداء و معلولین ولایت پنجشیر برگزار گردید

به منظور بهبود روند کاری و ارایه خدمات بهتر به خانواده های شهداء و افراد دارای معلولیت جلسه تحت ریاست محترم قاری عنایت الله مولوی زاده رئیس امور شهداء و معلولین ولایت پنجشیر تدویر یافت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۴ - ۹:۵۹
Background image

توزیع کمک ها به (۳۰) تن از افراد دارای معلولیت در ولایت سمنگان

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت سمنگان به هماهنگی ریاست آمادگی مبارزه با حوادث برای (۳۰) تن از افراد معلول مستحق کمک های را که شامل مواد غذایی و لوازم آشپزخانه می شد، به گونۀ شفاف و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۵۱
Background image

وزارت امور شهداء و معلولین دو تفاهمنامه را با مؤسسه همکاری بشری افغانستان (HHOA) امضاء نمود

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور خودکفایی خانواده های شهداء و معلولین، تفاهمنامه های را به ارزش (۷) لک، (۹۵) هزار و (۶۲۱) دالر با مؤسسه همکاری بشری افغانستان (HHOA) امضاء نمود که بر. . .

BACK TO NEWS