روند تثبیت درجه‌ی معلولیت تسریع شود

sadiq_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۳/۱۸ - ۱۰:۱۷
a

روند تثبیت درجه‌ی معلولیت تسریع شود

پوهنمل حمیدالله فاروقی سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین، روز دوشنبه، 17 جوزای1400، با رییس و اعضای کمیسیون تثبیت درجه‌ی معلولیت دیدن نموده و در باره‌ی سرعت و شفافیت در آن روند صحبت نمود.

در آغاز رییس و اعضای کمیسیون تثبیت درجه معلولیت در مورد روند کاری مربوطه به هییت رهبری وزارت معلومات داده و نیز مشکلات، خواست‌ها، نگرانی‌ها و پیشنهادات خود را با مقام وزارت شریک کرد.

سپس پوهنمل حمیدالله فاروقی سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین از وزارت صحت عامه و نهادهای مربوطه تشکری نموده که در بخش تثبیت درجه‌ی معلولیت این وزارت را همکاری نموده و کارهای خود را با ایمان داری و تعهد انجام داده اند.

وی اضافه نمود که روند تثبیت درجه معلولیت باید سرعت داده شود و افراد باقی مانده تکمیل گردد تا حقوق شان را دریافت نمایند.

آقای فاروقی از فراهم سازی تسهیلات بیشتر برای اعضای کمیسیون اطمینان داده و از اعضای کمیسیون خواست که در طول یک ماه تمام افراد دارای معلولیت کابل باید درجه معلولیت شان تثبیت شوند تا بر اساس آن حقوق آنها حواله شود.

در پایان چنین فیصله شد که کمیسیون تثبیت درجه معلولیت روند بررسی را تسریع می‌بخشد و وزارت نیز تمام سهولت های لازم و ضروری را برای آنها فراهم می سازد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۵۱
Background image

وزارت امور شهداء و معلولین دو تفاهمنامه را با مؤسسه همکاری بشری افغانستان (HHOA) امضاء نمود

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور خودکفایی خانواده های شهداء و معلولین، تفاهمنامه های را به ارزش (۷) لک، (۹۵) هزار و (۶۲۱) دالر با مؤسسه همکاری بشری افغانستان (HHOA) امضاء نمود که بر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۴۸
Background image

رئيس امور شهداء و معلولین ولایت بامیان به ولسوالی های یکاولنگ سفر نمود

محترم علی خان احمدی رئیس امور شهداء و معلولین ولایت بامیان، به منظور بررسی خدمات به ورثۀ شهداء و معلولین و رسیدگی به مشکلات آنان، به ولسوالی‌های یکاولنگ یک و یکاولنگ دو سفر نمود.

وی در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۴۳
Background image

به (۶۲) تن از ایتام مستحق در ولایت بغلان کمک های نقدی توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت بغلان به همکاری یک تاجر ملی به منظور تأمین نیازهای اولیه ایتام، کمک های نقدی را به (۶۲) تن از ایتام مستحق توزیع نمود، که هر مستحق مبلغ (۴۰۰۰) افغانی. . .

BACK TO NEWS