وزیر دولت در امور شهدا و معلولین و هیئت همراه شان رهسپار ولایت پکتیا شدند

sadiq_admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۷/۲ - ۹:۳۲
ds

وزیر دولت در امور شهدا و معلولین و هیئت همراه شان رهسپار ولایت پکتیا شدند.

لعل‌الدین آریوبی وزیر دولت در امور شهدا و معلولین، در جریان سفرهای ولایتی شان به هدف بررسی وضعیت و رسیدگی به مشکلات ورثه شهدا و معلولین عازم ولایت پکتیا شده و با والی این ولایت دیدار نمودند.

در جریان این سفرها آقای آریوبی با محترم حلیم فدایی والی ولایت پکتیا روی مسایل همچون برسی اسناد، تحصیلات، پرداخت حقوق، سرپناه و سایر نیازهای این قشر صحبت نمودند.

آقای فدایی از تشریف آوری آقای آریوبی و هیئت همراه شان به این ولایت ابراز امتنان نموده و عرض نمودند، با فعالیت ها و دست آوردهای چشم گیر وزارت دولت در امور شهدا و معلولین که در سال های اخیر در بخش های سیستم سازی دارند، ستایش نمود.

محترم فدایی از پیشرفت ها و نیازهای آمریت امور شهدا و معلولین ولایت پکتیا صحبت نمودند.

لعل الدین آریوبی وزیر دولت در امور شهدا و معلولین در راستای حل مشکلات و رسیدگی به نیازهای ورثه شهدا و معلولین با همکاری مرکز تاکید کرده و اضافه نمودند که به هدف رسیدگی به نیازها و مشکلات این قشر همه باهم روی یک میکانیزم اساسی کار می‌کنیم تا بتوانیم سهولت های بیشتر و معیاری تری را به آنان عرضه نمائیم.

در اخیر محترم آریوبی با اهدای چپن و لنگی از کارهای محترم فدایی تقدیر نمودند.

 

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۸:۵۴
Background image

تفاهمنامۀ همکاری میان وزارت امور شهداء و معلولین و مؤسسه زندگی برای آسایش و ترقی امضاء گردید

وزارت امور شهداء و معلولین در راستای حمایت اقتصادی از خانواده های ایتام، تفاهمنامۀ همکاری را به ارزش مجموعی (۲۴) هزار و (۴۶۵) دالر با مؤسسه زندگی برای آسایش و ترقی(LRD) امضاء کرد که بر. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۴ - ۹:۱۹
Background image

کارکردها و فعالیت های یکسالۀ ریاست امور شهداء و معلولین ولایت کندز مورد بررسی قرار گرفت

به منظور بهبود اجراآت و بررسی از چگونگی ارایه خدمات به موقع و شفاف به خانواده های شهداء و معلولین، هیئت وزارت امور شهداء و معلولین تحت ریاست محترم مولوی محمد انور برادر رئيس تفتیش داخلی. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۳ - ۸:۴۳
Background image

دو تن از آمرین در وزارت امور شهداء ومعلولین به کارمندان معرفی و به کار آغاز نمود

به اساس لزوم‌ دید و حکم مقام محترم وزارت امور شهداء و معلولین، محترم الله ‌محمد دوست به حیث آمر پلان، توحید و تحلیل گزارشات در ریاست ارتباط خارجه، پلان و امور تقنین و همچنان محترم خان. . .

BACK TO NEWS