۲۵ ویلچر برقی برای توزیع به افراد دارای معلولیت کلی به قرعه‌کشی گذاشته شد

sadiq_admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۲/۲۹ - ۸:۱۸
ds

۲۵ ویلچر برقی برای توزیع به افراد دارای معلولیت کلی به قرعه‌کشی گذاشته شد

وزارت امور شهدا و معلولین با همکاری مالی کشور ترکیه، به تعداد ۲۵ ویلچر برقی را برای توزیع به اشخاص دارای معلولیت کلی، در یک پروسه شفاف به قرعه‌کشی گذاشت.

ویلچرهای برقی به آنعده معلولین توزیع می‌شود که معلولیت کلی داشته باشند.

در این برنامه محترمه جمیله نورستانی معاون حمایوی و عرضه خدمات وزارت امور شهدا و معلولین از همکاری های کشور ترکیه سپاسگزاری نموده و خواستار حمایت های بیشتر آنها شدند.

قابل تذکر است که ۴۷ تن از افراد دارای معلولیت جهت گرفتن ویلچرهای برقی به وزارت عارض شده بودند که توسط کمیته موظف ۲۵ تن آنان مستحق شناخته شدند.

 

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۹:۱۵
Background image

توزیع کمک های مواد غذایی برای (۴۵۰) تن ایتام مستحق در وزارت امور شهداء و معلولین

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور حمایت از خانواده‌های شهداء، رسیدگی درست به نیازهای روزمره آنان و فراهم‌سازی زمینه زندگی بهتر برای قشرهای آسیب‌پذیر جامعه، با همکاری مؤسسه بین المللی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۴:۲۷
Background image

رئیس عمومی مالی و اداری وزارت امور شهداء و معلولین با رئیس عواید شاروالی ملاقات کرد

محترم مولوی کلیم‌الله افغان رئیس عمومی مالی و اداری وزارت امور شهداء و معلولین، با محترم مفتی شرافت رئیس عواید شاروالی ملاقات نمود که در جریان این دیدار، محترم مولوی محمد امین درویش. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۰:۴۶
Background image

امضای تفاهمنامهٔ همکاری میان وزارت امور شهداء و معلولین و مؤسسه بین‌المللی (HHRD)

وزارت امور شهداء و معلولین، به‌ منظور حمایت و رسیدگی به نیازمندی های خانوادهای شهداء و افراد دارای معلولیت، تفاهمنامهٔ همکاری را با مؤسسه خیریه (HHRD) به ارزش مجموعی بیش از یک میلیون و. . .

BACK TO NEWS