یکصد و هشتاد تن معلول، یتیم و زنان بیوه بسته های مواد خوراکی را دریافت نمودند

nasrat_admin
شنبه ۱۴۰۲/۱/۱۹ - ۱۳:۳۰
mmd

مؤسسه خیریه زمره در همکاری با بنیاد خیریه دارالصدقه و هماهنگی با وزارت امور شهدا و معلولین به یکصد و هشتاد تن از معلول، یتیم و زنان بیوه مستحق بسته های مواد خوراکی که شامل آرد، روغن، برنج، عدس، بوره، خرما و نخود می شد، در حضورداشت محترم مولوی ثناء الله فرقانی رئیس امور خدمات اجتماعی وزارت امور شهدا ومعلولین توزیع نمود.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۲ - ۱۴:۱۹
Background image

صد (۱۰۰) تن ایتام و معلولین پس از تکمیل دورۀ آموزش های حرفوی از مرکز حمایوی ورثۀ شهدا و معلولین اسناد فراغت شان را بدست آوردند

مرکز حمایوی ورثۀ شهدا و معلولین برنامه پنج ماهۀ آموزش های فنی و حرفوی را در بخش های خیاطی، کمپیوتر، ترمیم وسایل برقی، موبایل، جنراتور، موتر و موترسایکل به ایتام و افراد دارای معلولیت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۱ - ۱۴:۱۸
Background image

امضای تفاهمنامه میان وزارت امور شهدا و معلولین و مؤسسه ارتقای ظرفیت، انکشاف اجتماعی و اقتصادی

وزارت امور شهدا و معلولین به منظور خودکفایی اقتصادی ورثۀ شهدا و افراد دارای معلولیت تفاهمنامه را به ارزش مجموعی مبلغ (۴۰۹) هزار و (۱۰۳) دالر با مؤسسه ارتقای ظرفیت و انکشاف اجتماعی و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۹ - ۱۴:۲۰
Background image

توزیع کمک ها به (۱۸۰) تن ایتام مستحق در ولایت لغمان

ریاست امور شهدا و معلولین ولایت لغمان به همکاری مؤسسه خیریه لایف برای (۱۸۰) تن ایتام مستحق کمک های را که شامل آرد، روغن، برنج، برخی مواد غذایی دیگر و همچنان قرطاسیه باب می شد، به گونۀ. . .

BACK TO NEWS