کمیته ملی پارا المپیک حمایت و تقویت می گردد

sadiq_admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۲۱ - ۸:۴۵
یس

کمیته ملی پارا المپیک حمایت و تقویت می گردد

پوهنمل حمیدالله فاروقی سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین با رییس و اعضای کمیته ملی پارا المپیک افغانستان روز چهار شنبه، مورخ 20 حوت دیدار نموده و بر حمایت و تقویت بیشتر کمیته ملی پارا المپیک تاکید نمود.

عبدالحسین حصاری معاون اداری و سرپرست کمیته ملی پارا المپیک در ابتدا پیرامون وضعیت عمومی این کمیته صحبت نموده و گفت: این کمیته در سال 1382 تاسیس شده و در سال 1384 عضویت جهانی کمیته ملی پارا المپیک را کسب کرده است. این کمیته در 4 مسابقه جهانی و 4 مسابقه آسیایی اشتراک کرده است. او علاوه نمود این کمیته دارای مشکلات فنی، آموزشی و نیز در سایر بخش ها بوده و از مقام وزارت خواستند که در زمینه توجه نمایند.

در ادامه پوهنمل حمیدالله فاروقی سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین فعالیت ها و دستآوردهای این کمیته را ستوده و گفت: مشکلات و چالش های ورزشکاران قابل درک هستند. اما با تمام این محدودیت ها این ها برای افغانستان افتخار آفرینی کرده؛ در میادین ورزشی توانمندی و ظرفیت های استثنایی را از خود به نمایش گذاشته است. ایشان علاوه نمود ورزشکاران تمثیل کننده وحدت ملی است و برای همه ما قابل احترام و ستایش است.

آقای فاروقی در این دیدار تاکید نمود که دولت افغانستان توجه ویژه به ورثه شهدا و افراد دارای معلولیت داشته و مستقل نمودن وزارت بیانگر همین موضوع است. او وعده نمود که این وزارت پیوسته در عرصه خدمت گذاری آماده بوده و زمینه را برای شکوفایی بیشتر استعدادها فراهم خواهد کرد.

در پایان سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین به بخش های مربوطه هدایت داد تا در زمینه هماهنگی و حمایت بیشتر کمیته ملی پارا المپیک میکانیزم مشخص را ترتیب نموده و بر اساس آن عمل شود.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۹:۱۵
Background image

توزیع کمک های مواد غذایی برای (۴۵۰) تن ایتام مستحق در وزارت امور شهداء و معلولین

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور حمایت از خانواده‌های شهداء، رسیدگی درست به نیازهای روزمره آنان و فراهم‌سازی زمینه زندگی بهتر برای قشرهای آسیب‌پذیر جامعه، با همکاری مؤسسه بین المللی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۴:۲۷
Background image

رئیس عمومی مالی و اداری وزارت امور شهداء و معلولین با رئیس عواید شاروالی ملاقات کرد

محترم مولوی کلیم‌الله افغان رئیس عمومی مالی و اداری وزارت امور شهداء و معلولین، با محترم مفتی شرافت رئیس عواید شاروالی ملاقات نمود که در جریان این دیدار، محترم مولوی محمد امین درویش. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۰:۴۶
Background image

امضای تفاهمنامهٔ همکاری میان وزارت امور شهداء و معلولین و مؤسسه بین‌المللی (HHRD)

وزارت امور شهداء و معلولین، به‌ منظور حمایت و رسیدگی به نیازمندی های خانوادهای شهداء و افراد دارای معلولیت، تفاهمنامهٔ همکاری را با مؤسسه خیریه (HHRD) به ارزش مجموعی بیش از یک میلیون و. . .

BACK TO NEWS