وزارت امور شهدا و معلولین جلسه را به منظور ارائه خدمات باکیفیت انترنتی به این وزارت و ریاست های مربوط آن در ولایات با نمایندگان شرکت مخابراتی افغان تلیکام برگزار نمود

nasrat_admin
شنبه ۱۴۰۲/۹/۲۵ - ۱۲:۱۶
mmd

در جلسۀ که به همین منظور در وزارت امور شهدا و معلولین دایر گردیده بود در آن محترم مولوی کلیم الله افغان رئیس عمومی مالی و اداری، محترم مولوی محمد موسی صدیقی رئیس منابع بشری، محترم الله محمد دوست رئیس دیتابیس و معلومات، محترم مولوی سردار محمد حبیب رئیس اداری و خدمات و نمایندگان شرکت مخابراتی افغان تلیکام اشتراک ورزیده بودند.

در این برنامه پیرامون چگونگی ارائه خدمات انترنتی از سوی شرکت مخابراتی افغان تلیکام به وزارت امور شهدا ومعلولین معلومات همه جانبه ارائه گردیده و در رابطه به چگونگی سرعت، کیفیت و مشکلات موجود در این بخش صحبت بعمل آمد.

در این جلسه محترم مولوی کلیم الله افغان رئیس عمومی مالی و اداری این وزارت از نمایندگان شرکت مخابراتی افغان تلیکام خواست تا به وزارت امور شهدا و معلولین و ریاست های مربوطه این وزارت در ولایات با قیمت مناسب و کیفیت عالی خدمات انترنتی را مهیا نمایند، که از لحاظ امنیتی مصؤن باشد.

در عین حال نمایندگان شرکت مخابراتی افغان تلیکام تعهد سپرد که شرکت متذکره سعی مینماید تا به این وزارت و ریاست های مربوطه آن در ولایات خدمات انترنتی مناسب و باکیفیت را فراهم نمایند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳۱ - ۱۱:۱
Background image

ورکشاپ آموزشی بخش های محاسبه و تأدیات برای (۱۳۰) تن از کارمندان وزارت امور شهداء و معلولین با مؤفقیت به پایان رسید

ریاست دیتابیس و سیستم معلومات وزارت امور شهداء و معلولین ورکشاپ آموزشی ده‌ روزه را در بخش‌های محاسبه و تأدیات در سیستم جدید الکترونیکی برای (۱۳۰) تن از کارمندان مرکزی و ولایتی برگزار. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳۱ - ۱۰:۴۵
Background image

به (۳۷) تن ایتام و معلولین مستحق در وزارت امور شهدا و معلولین وسایط نقلیه زرنج توزیع گردید

وزارت امور شهدا و معلولین با همکاری یک مؤسسه خیریه، در راستای فراهم نمودن زمینه خودکفایی اقتصادی به ورثۀ شهدا و معلولین، برای (۳۷) تن از افراد معلول و یتیم وسایط نقلیه زرنج توزیع نمود،. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۴:۲۸
Background image

به (۷۰۰) تن از افراد مستحق در وزارت امور شهداء و معلولین کمک های مواد خوراکی توزیع گردید

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور رسیدگی بهتر به نیازمندی های روزمرۀ خانواده های ایتام و افراد دارای معلولیت به همکاری یک مؤسسه خیریه به (۷۰۰) تن از ایتام، خانم های بیوه، معلولین و. . .

BACK TO NEWS