وزارت امور شهدا و معلولین تفاهمنامۀ را به منظور حمایت برخی ایتام، خانم های بیوه و معلولین با مؤسسه علمی و آموزش کار امضأ نمود

asad_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۶ - ۹:۴۹
mmd

این تفاهمنامه میان محترم ملا صدو خان حق شناس رئیس ارتباط خارجه و پلان وزارت امور شهدا و معلولین و محترم منظر شاه هاشمی رئیس مؤسسه علمی و آموزش کار به امضاء رسید که بر اساس آن به (۱۱۰) تن ایتام، خانم های بیوه و معلولین در ولایت کابل، مساعدت های مواد خوراکی و غیر خوراکی تهیه و توزیع خواهند گردید.

قابل یادآوریست که ارزش پروژۀ متذکره مبلغ (۶۰۰۰) هزار دالر آمریکایی می شود که با هماهنگی ریاست تنظیم امور خدمات اجتماعی این وزارت تطبیق می گردد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۹:۴
Background image

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور تکمیل نمودن دو بست خالی امتحان رقابتی برگزار نمود

ریاست امور کارکنان وزارت امور شهداء و معلولین به‌ منظور تکمیل دو بست خالی، که یکی آن در ریاست امور مالی و حسابی بالمقطع و دیگری بست رسمی در ریاست ارتباط خارجه، پلان و امور تقنین می‌باشد. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۸:۵۹
Background image

فعالیت‌ های ریاست امور کارکنان وزارت شهداء و معلولین مورد تقدیر قرار گرفت

وزارت کار و امور اجتماعی حدود یک ماه پیش، روند ارزیابی فعالیت‌ها و کاکردهای ریاست امور کارکنان وزارت امور شهداء و معلولین را آغاز کرده بود که امروز طی جلسۀ گزارش نهایی این ارزیابی با. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۵ - ۹:۲۲
Background image

آمر جدید در ریاست امور شهداء و معلولین ولایت بامیان معرفی گردید

به اساس حکم و لزوم دید مقام وزارت امور شهداء و معلولین محترم مولوی عبدالاحد مسرور به‌ عنوان آمر جدید امور شهداء و معلولین ولایت بامیان به کارمندان معرفی و به کار آغاز نمود.

در این. . .

BACK TO NEWS