وزارت امور شهدا و معلولین به منظور خودکفایی اقتصادی بیوه ها و خانم های دارای معلولیت تفاهمنامۀ را با مؤسسه مساعدت برای زنان بی بضاعت امضاء نمود

asad_admin
شنبه ۱۴۰۴/۲/۲۷ - ۹:۳۰
mmd

تفاهمنامۀ متذکره میان محترم ملا صدوخان حق شناس رئیس ارتباط خارجه و پلان این وزارت و محترم عطاء الله حیدری رئیس مؤسسه مساعدت برای زنان بی بضاعت به امضأ رسید، که بر اساس آن در ناحیه پانزدهم شهر کابل برای (۵۰) تن بیوه ها و خانم های دارای معلولیت وسایل و لوازم نانوایی خانگی تهیه و در اختیار آنان قرار داده می شوند.

ارزش مجموعی پروژۀ متذکره مبلغ (۴۵) هزار دالر می شود و در مدت نه (۹) ماه با هماهنگی ریاست تنظیم خدمات اجتماعی وزارت امور شهدا و معلولین تطبیق خواهند گردید.

قابل ذکر است که پس از توزیع وسایل نانوایی خانگی به مستحقین یادشده، به مدت دو ماه به طور عملی طریق پختن نان آموزش داده خواهند شد، تا آنان با استفاده مؤثر از این وسایل به خودکفایی اقتصادی دست یابند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۵ - ۱۵:۴۹
Background image

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین به ولایت فراه سفر کرد

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین که در حال حاضر در سفر به ولایات غربی کشور به سر می‌برد، پس از دیدار با خانواده های شهدای مجرد و افراد دارای معلولیت در ولایت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۵ - ۹:۱۶
Background image

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین به ولایت نیمروز سفر کرد

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین را که محترم مولوی محمد امین درویش رئیس مالی و حسابی، محترم مفتی عبدالاحد مسعود رئیس دعوت و ارشاد و محترم ملا ابراهیم شاه خلیل. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۸:۵۴
Background image

برنامۀ نیاز سنجی آموزشی برای کارمندان وزارت امور شهداء و معلولین راه اندازی گردید

ریاست امور کارکنان وزارت امور شهداء و معلولین برنامۀ نیاز سنجی آموزشی را با هماهنگی انستیتوت خدمات ملکی به کارمندان این وزارت برگزار نمودند.

در برنامه که به همین منظور در تالار عمومی. . .

BACK TO NEWS