وزارت امور شهدا و معلولین از آغاز روند توزیع زمین به خانواده‌های شهدای نیروهای امنیتی و دفاعی کشور استقبال می‌نماید

sadiq_admin
پنجشنبه ۱۴۰۰/۴/۱۰ - ۱۰:۱۳
s

وزارت امور شهدا و معلولین از آغاز روند توزیع زمین به خانواده‌های شهدای نیروهای امنیتی و دفاعی کشور استقبال می‌نماید

وزارت امور شهدا و معلولین، از اقدام جلالتمآب رئیس جمهور جمهوری اسلامی افغانستان مبنی بر آغاز توزیع 10 هزار نمره زمین به خانواده‌های شهدای نیروهای امنیتی و دفاعی و شهدای محراب صمیمانه‌ تشکری و قدردانی می‌نماید.

همچنین این وزارت از تلاش‌های بی‌دریغ معاون صاحب اول ریاست جمهوری جناب امرالله صالح، نهادهای ذیربط و همکاران تخنیکی که زمینه‌های آغاز روند توزیع زمین‌ را به این قشر با افتخار کشور فراهم نمودند نیز سپاسگزار و قدردان است.

روند توزیع 10 هزار نمره زمین به خانواده‌های شهدای قوای مسلح، بعد از ظهر دیروز، توسط جلالتمآب رئیس جمهور غنی، نشان‌دهنده‌ی ارج‌گذاری دولت و ملت به رشادت‌ها، قهرمانی‌ها و قربانی‌هایی است که شهدای نیروهای امنیتی و دفاعی در راه حفظ استقلال، تمامیت ارضی و حاکمیت ملی افغانستان از خود نشان‌داده‌اند.

وزارت امور شهدا و معلولین به این باور است که توزیع زمین به ورثه‌ی شهدای قوای مسلح، به هیچ صورت، بدیل جانفشانی‌ها و قربانی‌های نیروهای امنیتی و دفاعی که از جان و خون شان برای دفاع از آزادی، استقلال و حاکمیت ملی افغانستان مایه گذاشتند، شده نمی‌تواند؛ اما آغاز توزیع ۱۰هزار نمره زمین به ورثه‌ی آنها، در واقعیت امر نشان‌دهنده‌ی ارزش‌گذاردن به قهرمانی‌ها و قربانی‌های آنان است.

وزارت امور شهدا و معلولین، ضمن استقبال از آغاز روند توزیع زمین‌ به خانواده‌های شهدای قوای مسلح و پاسداری از قربانی‌ها و جانفشانی‌های نیروهای امنیتی و دفاعی، اعلام هر نوع همکاری را با نهادهای ذیربط در روند تثبیت و توزیع زمین به این قشر پر افتخار کشور می‌نماید.

همچنان وزارت امور شهدا و معلولین متعهد به تأمین شفافیت و مبارزه با فساد در روند توزیع زمین‌ به نیروهای امنیتی بوده و در هماهنگی و همکاری نزدیک با سایر نهادهای ذیربط برای رساندن حق به حق‌دار از هیچ نوع تلاش دریغ نخواهد ورزید.

باحرمت

پوهنمل حمیدالله فاروقی

سرپرست و نامزد وزیر وزارت امور شهدا و معلولین

کابل – ۱۰ سرطان - ۱۴۰۰

 

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۶ - ۹:۳۵
Background image

توزیع بسته های مواد غذایی برای (۴۰۰) تن افراد مستحق در ولایت بامیان

ریاست امور شهدا و معلولین ولایت بامیان به همکاری یک مؤسسه خیریه برای (۴۰۰) تن ایتام، خانم های بیوه و معلولین کمک های را که شامل آرد، روغن، برنج و سه قلم مواد غذایی دیگر نیز می شد، به. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۶ - ۹:۳۲
Background image

معین وزارت امور شهدا و معلولین به مناطق آسیب دیده ناشی از زلزله اخیر، به ولایت کنر سفر نمود

هیئت تحت سرپرستی محترم شیخ صاحب عبدالحکیم حقانی معین وزارت امور شهدا و معلولین را که محترم مولوی محمد امین درویش رئیس مالی و حسابی و محترم مولوی ثناء الله فرقانی رئیس تنظیم خدمات. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۶ - ۹:۲۲
Background image

جلسۀ به منظور تطبیق بهتر قانون امر بالمعروف و نهی عن المنکر در وزارت امور شهدا و معلولین برگزار گردید

جلسۀ به منظور بررسی و چگونگی تطبیق بهتر احکام قانون امر به معروف و نهی از منکر در وزارت امور شهدا و معلولین، تحت ریاست محترم مولوی کلیم ‌الله افغان رئیس عمومی مالی و اداری برگزار گردید،. . .

BACK TO NEWS