هیئت بررسی کننده وزارت امور شهدا و معلولین کارکرد ها و فعالیت های دو ریاست مربوط به این وزارت را مورد نظارت و بررسی قرار داد

nasrat_admin
یکشنبه ۱۴۰۱/۶/۲۰ - ۸:۱۶

به سلسله بررسی از روند فعالیت ها و کارکرد های وزارت امور شهدا و معلولین، هیئت بررسی کننده این وزارت جریان کاری ریاست خدمات اجتماعی و همچنان ریاست دعوت و ارشاد را به گونه همه جانبه مورد بررسی و نظارت قرار دادند.

در جریان این بررسی ها تمامی فعالیت ها و چگونگی کارکرد ها، تطبیق پلان های کاری، اجراآت کاری کارمندان وزارت، انکشاف مهارت های مسلکی کارمندان و همچنان چگونگی عرضه خدمات بهتر به ورثه شهدا و معلولین مورد بررسی قرار گرفتند.

در ترکیب هیئت متذکره مولوی محمد موسی صدیقی رئیس منابع بشری وزارت امور شهدا و معلولین، مولوی خیرالله خیرخواه عضو ریاست نظارت و ارزیابی شامل اند که در رأس این هیئت مولوی حیات الله میوند مشاور وزارت امور شهدا و معلولین قرار دارد.

درطی این بررسی تمام کارکردهای ریاست های مربوطه  به گونه همه جانبه مورد بررسی قرار گرفته  و گزارش یافته های هیئت متذکره با مقام وزارت شریک می گردند، تا در جهت حل مشکلات فراه روی ریاست های مربوطه اقدامات لازم بعمل آیند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۱ - ۸:۵۳
Background image

به (۱۵۰) تن افراد مستحق در وزارت امور شهداء و معلولین کمک های مواد خوراکی توزیع گردید

وزارت امور شهداء و معلولین در راستای حمایت از خانواده های شهداء و افراد دارای معلولیت و رسیدگی به نیازهای اولیه آنان، به همکاری شماری از گردشگران خارجی برای (۱۵۰) تن ایتام، خانم های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۰ - ۱۴:۰
Background image

به (۵۰۰) تن از افراد مستحق در ولایت کاپیسا کمک های مواد خوراکی توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت کاپیسا به همکاری یک موسسه خیریه، به (۵۰۰) تن از ایتام، خانم های بیوه و افراد دارای معلولیت کمک های را که شامل شش قلم مواد خوراکی می شد، په گونۀ شفاف و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۰ - ۱۳:۵۷
Background image

به منظور حمایت اقتصادی به صدها خانوادۀ مستحق در ولایت سرپل مساعدت توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت سرپل با همکاری مؤسسه حمایت اطفال، برای صدها خانواده شهداء و افراد دارای معلولیت، در راستای تقویت خودکفایی اقتصادی مبلغ بیشتر از (۴) میلیون و (۶) هزار. . .

BACK TO NEWS