هشت صد(۸۰۰) تن ایتام، زنان بیوه، معلولین و افراد نیازمند در وزارت امور شهدا و معلولین کمک های مواد غذایی دریافت نمودند

nasrat_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱ - ۱۶:۳
mmd

وزارت امور شهدا و معلولین در هماهنگی با یک مؤسسهٔ  خیریه به (۸۰۰) تن ایتام، زنان بیوه، معلولین و افراد نیازمند کمک های مواد غذایی که شامل آرد، روغن، برنج، لوبیا، نخود و بوره می شد توزیع نمودند.

در جریان توزیع کمک های متذکره محترم مفتی فیصل خاموش رئیس اطلاعات و ارتباط عامه وزارت امور شهدا و معلولین از کمک های این مؤسسه ابراز قدردانی نموده از مؤسسات و نهاد های خیریه خواست تا با این قشر آسیب دیده (ایتام، زنان بیوه و معلولین) کمک های بیشتر انجام دهند تا باشد به آنها رسیدگی کامل صورت گیرد.

قابل ذکر است که حین توزیع مساعدت های متذکره محترم ثناء الله فرقانی رئیس تنظیم امور خدمات اجتماعی، محترم مولوی سردار محمد حبیب رئیس خدمات اداری، محترم مفتی فیصل خاموش رئیس اطلاعات و ارتباط عامه، محترم ملا مطیع الله ابوالمختار آمر نظارت از تطبیق پروژه انکشافی وزارت و برخی از مسؤلین مؤسسهٔ متذکره حضور داشتند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۰:۵۰
Background image

به (۸۱) تن ایتام مستحق در ناحیۀ هفدهم شهر کابل کمک های مواد غذایی توزیع گردید

وزارت امور شهداء و معلولین در راستای حمایت و رسیدگی به نیازمندی های روزمره ایتام در هماهنگی با مؤسسه امداد نور برای (۸۱) تن ایتام بسته های کمک را که شامل آرد، روغن، برنج، سایر مواد. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۰:۴۶
Background image

برای ده (۱۰) تن از افراد مستحق در ولایت فاریاب ریکشا توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت فاریاب به همکاری مالی مؤسسه خیریه(ZFA) به منظور خودکفایی اقتصادی خانواده های شهداء و افراد دارای معلولیت، برای ده (۱۰) تن از ایتام و معلولین ریکشاهای. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۳ - ۹:۱۷
Background image

رئیس امور شهداء و معلولین پنجشیر به ولسوالی درۀ آن ولایت سفر نمود

محترم قاری عنایت‌ الله مولوی‌زاده رئیس امور شهداء و معلولین ولایت پنجشیر در جریان سفر خویش به ولسوالی دره، ضمن دیدار با محترم محمدعلی حق‌ شناس ولسوال آن ولسوالی، از شماری خانواده‌های نو. . .

BACK TO NEWS