معاون حمایوی و عرضه خدمات به ورثه شهدا کابل کمک توزیع نمود

sadiq_admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۱۷ - ۱۵:۲۲
s

معاون حمایوی و عرضه خدمات به ورثه شهدا کابل کمک توزیع نمود
جمیله نورستانی معاون حمایوی و عرضه خدمات به همکاری موسسه (کمک) روز چهارشبنه، مورخ 17 جدی به (5) تن ورثه شهدا حوادث مختلف کابل کمک های غیر نقدی توزیع نمود.
خانم نورستانی در آغاز ضمن اتحاف دعا به روح شهدای کشور، گفت: وزارت دولت در امور شهدا و معلولین تلاش دارد تا برای ورثه شهدا و افراد دارای معلولیت زمینه کمک های بیشتر را فراهم نمایند. او علاوه نمود که در این زمینه با ادارات داخلی و موسسات بین المللی هماهنگی و تلاش شده است تا به وضعیت ورثه شهدا و افراد دارای معلولیت رسیدگی بیشتر گردد.
قابل یادآوری است که این کمک ها شامل مواشی، وسایل و لوازم خانه بوده که به شکل دوره ای توزیع می گردد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۵۱
Background image

وزارت امور شهداء و معلولین دو تفاهمنامه را با مؤسسه همکاری بشری افغانستان (HHOA) امضاء نمود

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور خودکفایی خانواده های شهداء و معلولین، تفاهمنامه های را به ارزش (۷) لک، (۹۵) هزار و (۶۲۱) دالر با مؤسسه همکاری بشری افغانستان (HHOA) امضاء نمود که بر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۴۸
Background image

رئيس امور شهداء و معلولین ولایت بامیان به ولسوالی های یکاولنگ سفر نمود

محترم علی خان احمدی رئیس امور شهداء و معلولین ولایت بامیان، به منظور بررسی خدمات به ورثۀ شهداء و معلولین و رسیدگی به مشکلات آنان، به ولسوالی‌های یکاولنگ یک و یکاولنگ دو سفر نمود.

وی در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۴۳
Background image

به (۶۲) تن از ایتام مستحق در ولایت بغلان کمک های نقدی توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت بغلان به همکاری یک تاجر ملی به منظور تأمین نیازهای اولیه ایتام، کمک های نقدی را به (۶۲) تن از ایتام مستحق توزیع نمود، که هر مستحق مبلغ (۴۰۰۰) افغانی. . .

BACK TO NEWS