معاون حمایوی و عرضه خدمات بر تسریع اجرای بورسیه تحصیلی ورثه شهدا و معلولین نظامی تاکید نمود

sadiq_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۱۳ - ۱۴:۵۱
یس

معاون حمایوی و عرضه خدمات بر تسریع اجرای بورسیه تحصیلی ورثه شهدا و معلولین نظامی تاکید نمود

تاریخ؛ دوشنبه، مورخ ۱۳ دلو سال ۱۳۹۹

جلسه هماهنگی با نمایندگان وزارت های داخله، دفاع و ریاست عمومی امنیت ملی تحت ریاست جمیله نورستانی معاون حمایوی و عرضه خدمات وزارت امور شهدا و معلولین صورت گرفته و پیرامون تنظیم بورسیه های تحصیلی خارجی به ورثه شهدا و افراد دارای معلولیت نظامی و همچنان تقویت هماهنگی میان قوای امنیتی و وزارت تحصیلات عالی، گفتگو نمودند.

خانم نورستانی در این جلسه بر تسریع، افزایش و سهم مشخص بورسیه تحصیلی به ورثه شهدا و معلولین نظامی تاکید نموده و گفت در این زمینه باید با وزارت تحصیلات عالی به طور مشترک کار کنیم و تمام اسناد تحصیلی واجدین شرایط را بعد از تدقیق و بررسی دقیق در اختیار آنها قرار دهیم.

 

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۵۱
Background image

وزارت امور شهداء و معلولین دو تفاهمنامه را با مؤسسه همکاری بشری افغانستان (HHOA) امضاء نمود

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور خودکفایی خانواده های شهداء و معلولین، تفاهمنامه های را به ارزش (۷) لک، (۹۵) هزار و (۶۲۱) دالر با مؤسسه همکاری بشری افغانستان (HHOA) امضاء نمود که بر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۴۸
Background image

رئيس امور شهداء و معلولین ولایت بامیان به ولسوالی های یکاولنگ سفر نمود

محترم علی خان احمدی رئیس امور شهداء و معلولین ولایت بامیان، به منظور بررسی خدمات به ورثۀ شهداء و معلولین و رسیدگی به مشکلات آنان، به ولسوالی‌های یکاولنگ یک و یکاولنگ دو سفر نمود.

وی در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۴۳
Background image

به (۶۲) تن از ایتام مستحق در ولایت بغلان کمک های نقدی توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت بغلان به همکاری یک تاجر ملی به منظور تأمین نیازهای اولیه ایتام، کمک های نقدی را به (۶۲) تن از ایتام مستحق توزیع نمود، که هر مستحق مبلغ (۴۰۰۰) افغانی. . .

BACK TO NEWS